3 Kommentarer på “Jag älskar våren

 1. Thomas

  Kan bara hålla med våren är underbar. Det är skönt när värmen kommer tillbaka. Såg din blogg genom tidningen och läste lite om din flytt. Ett råd om du skulle vinna stipendiumet är att satsa pengarna på en täljstenskamin. Såg hur du hade det i vinter vid den kamin som du har. En täljstenskamin har fördelen att själva stenen blir varm. Den kamin som du har tappar värmen fort men det gör inte en täljstenskamin. Och sedan är det mysigare också eftersom man ser elden. Och skaffar du en ny så kan du placera den på ett bättre ställe än hallen.

  Ett annat tips är att du kan passa på att tjäna lite pengar på dina smycken nu när det är vår och sommar snart. Det blir rätt så många marknader där du kan sälja dom. Det blir tex en i vår i sollefteå och det är en stor i åsele. Vet inte hur bra det går att sälja smycken där men du kan alltid baka kakor eller ännu hellre tunnbröd. För är det något som alltid går åt så är det tunnbröd vi norrlänningar gillar hembakt tunnbröd. Finns säkert en bagarstuga omkring där du bor som du kan låna. Då får du även smaka på vad gott det är med varmt nybakat tunnbröd.

  Hoppas att det går bra för dig är alltid kul att se att flyttningstrenden går åt vårt håll också och det är alltid kul att se att andra uppskattar naturen också.

  Reply
 2. Erik

  Tackar för svaret!

  Jo det är något särskilt att få komma utanför staden.
  For till stugan över påsk och man hinner bara öppna bildörren, så känner man hur alla världens bekymmer bara försvinner.
  Drömmen vore att få bo i ett samhälle/by där man delar samma värderingar kring levnadssättet. Att man odlar egen mat, man hjälper varandra och delar med sig. “Jag har 20 ägg som du kan få, om du hjälper mig att klyva ved…” Tex.
  Tänk, tänk bara hur härligt det skulle vara.

  Vad har du för plan med detta boende? Kommer du bo kvar eller har du satt en tid du ska vara där?

  Hälsningar
  /Erik K, Umeå

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.