22 Kommentarer på “Juni, en magisk månad

 1. Catha

  Åh, juni är min bästa månad alla kategorier. Jag älskar ljuset och den där skira grönskan. Bodde tidigare utomlands några år och vet inte hur många gånger jag efter några glas vin hamnat i diskussioner om vad som är så speciellt med “the light in Sweden”, “it’s a special kind of light green” och desperat försökt komma på vad bokskog heter på engelska. Haha, ganska pinsamt. Har kommit fram till att jag gör bäst i att hålla mig hemma i Skåne maj/juni, så slipper jag sakna det så mycket. 🙂

  Reply
 2. Gunilla T

  Visst är juni en underbar månad! Ljuset, den skira grönskan och blommorna!
  För dig blev den oxå händelserikt <3 med fina minnen!

  Reply
 3. Matilda

  Å vilka fantastiska bilder! Du är så himlans duktig ;0))
  Juni är en magisk härlig månad, men vi får inte glömma att september också är en fantastisk månad. Nu kommer färgerna på nytt och du fångar det lika fint på bild nu.
  Tack för att du bloggar och för att du delar med dig av så mycket vackert till oss.
  Själv har jag fotat lite i trädgården idag och delar med mig av dessa bilder på min blogg idag.
  Ha en fantastisk höstdag och var rädd om dig!
  Kram <3

  Reply
 4. stefan

  Fina bilder Jonna! Tråkigt att det inte höll med killen. Men du, det är jätte, jättesvårt att störtdyka in i varandras liv och inom loppet av några sekunder så förändras hela den tillvaron man haft själv dessförinnan. Ni har i alla fall försökt. Den värsta känslan i världen, värre än när det är över, det är att inte ha försökt och bara låtit allt rinna ut i sanden och leva med känslan “tänk om” eller “varför gjorde jag inte så eller varför sa jag aldrig”. Det kommer lösa sig för dig, oavsett. Du är ung, snygg o fräsch, kreativ och hela framtiden är din. På köpet kanske du fått en vän utöver det vanliga i michael för resten av ditt liv. Ha d fint!!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.