Juvansjön

Hej på er!
Nu är både jul och nyår över och resten av familjen har nu åkt hem. Det känns lite tomt när man varit så många här i flera dagar. Hoppas ni alla har haft en jättebra jul och nyår!
Jag tänkte ladda upp lite bilder från min dag idag. Jag har varit i Juvansjön och fotat en cross-tävling som mina tremänningar hade. Vi har haft väldigt skoj sedan vi lärde känna varandra, de har sin stuga bara några kilometer ifrån Grundtjärn, och de har varit här nu under hela julen. Så vi har umgåtts en hel del och åkt ut med skoter flera gånger och grillat under natthimlen. Supermysigt! =)

Här är bilderna från idag

På plats för att fota cross-tävlingen!

Johan (min tremänning)

Här satt vi och väntade på att de skulle åka förbi

Fem personer på en skoter. Det gick =)

I skogen

Så vackert

Ute på Juvansjön

Juvansjön

Jag råkade fastna med bilen i en snödriva, men som tur var fick jag hjälp av alla som hade kört cross, så de var lätt ordnat 🙂

4 Kommentarer på “Juvansjön

 1. Tove

  Hej! Kikade in på din blogg för en vecka sedan och fastnade direkt. Så härligt att läsa om din vardag och ditt liv. Du vet verkligen hur man uppskattar livet och jag tror många läsare kan lära sig att ta vara på livet genom dina texter och bilder. Fortsätt i samma positiva anda!
  Jag önskar dig ett gott nytt år och och lycka till med bloggen!
  Mvh Tove

  Reply
  • jonna Post author

   Åh tack Julia! Vad glad jag blir 🙂 Ja men ni måste komma hit och hälsa på mig någon gång!! =)
   God fortsättning sötnos!! <3

   Reply
 2. Anita

  Hej Jonna!

  Hittade din blogg via Vivi-Anne på Facebook. Så roligt att läsa din blogg och titta på dina fantastiska bilder! Vi bor nästan grannar – jag och min man bor i Omsjö på andra sidan Storsjön. Hoppas att du kommer att fortsätta trivas i Grundtjärn! Har du rötter dit?

  God fortsättning och allt gott!
  Anita

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.