18 Kommentarer på “Kvällen går mot natt

 1. Alex

  Åh, jag har också varit ute och fotat natthimlen idag och igår… Men mina bilder kan verkligen inte mäta sig med dina! Så vackra!

  Reply
 2. Gammelmor i Paris

  Tänk Jonna sâ nära vi är varandra ! Jorden är ju knappast större ân en tennisboll. 🙂

  Jag tittade som vanligt upp när jag stängde fönsterluckorna igâr och sâg precis samma syn som du !
  Vi är smâkryp pâ Himlaängen men undrar dock samma efter som vi sett nâgot…..

  Reply
 3. Therese

  Jag gillar verkligen dina bilder, du lyckas fånga omgivningen och ögonblicken riktigt bra. Funderar på vad man behöver för funktioner för att kunna fota stjärnor och norrsken med mera. Just nu har jag bara en digitalkamera men är väldigt sugen på att införskaffa en systemkamera. Tar gärna emot tips 🙂
  Tack för en bra blogg!

  Reply
 4. Camilla

  Jag skulle verkligen vilja få uppleva ett norrsken nångång, tyvärr missade jag möjligheten som var den 8 mars att få se ett norrsken även i södra delen av Sverige. Låter det nånting när ett norrsken visar sig eller är det helt tyst?

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.