16 Kommentarer på “Kylig nätter

 1. Magnus

  Brr…. Skrapa rutorna redan! Hoppas att det dröjer ett tag till innan man måste göra det här nere på Orust. Hoppas att nattfrosten har det goda med sig att trädens löv ger dig vackra färger och många fina bilder.

  Reply
 2. Gammelmor utanför Paris

  Skönt med lite torr skärpning pâ morgonen, man andas mer syre och mindre vattenânga. Här nere har det börjat smâblâsa för jämnan. Härligt, nästan som pâ västkusten. Man kan hänga ut tvätten pâ balkongen 🙂
  Pâ tal om dofter, sâ plockade jag nâgra lavendel stjälkar med blommor och la dem i en liten glasburk, hällde pâ en halv dl alkokol och en stor skvätt vatten, stängde locket och ruskade ordentligt. Imorse var vätskan alldeles grön och det doftade lavendel som i en parfymbutik. Jag reser bort imorgon sâ den fâ stâ och “mogna’ sâ fâr vi se vad de blir om 2 veckor. Har nâgon ett recept pâ hemmagjord parfym pâ lavendel, sâ säg till ?
  G-mor

  Reply
  • Jonna Post author

   Härligt! På dagarna kan de vara ganska varmt här också, men nätterna är ibland riktigt kalla!
   Ha det så bra! Kram

   Reply
  • Jonna Post author

   Håller med! Det kändes lite väl tidigt! Men nu har det inte varit frost inatt så jag hoppas att det bara var en engåns grej såhär i september 🙂

   Reply
 3. LEER

  Det kan inte vara sant att det skulle vara minusgrader!
  Alla noteringar från omgivande orter tyder absolut inte på någon frost.
  Kanske det var en bild från förra hösten?

  Reply
 4. Tommy

  Håller med om att det var lite jobbigt tidigt med frost redan nu ^^
  Man har ju inte riktigt hunnit acceptera att sommaren är slut, än mindre att det ska börja bli frostigt 😛
  Jag vill också passa på att berätta att jag är med och tävlar om ett mineralsmink-kit hos Helen på hiilen.blogg.se (check her out!) åt min underbara sambo!
  /Tommy

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.