Längtan

Första vårmånaden är här! Den kom med solsken, snöflingor och stormvindar. Tänk vad underbart. Vi kommer få uppleva en ny vår. Det känns som jag kommer njuta mer än någonsin av våren i år. Nu har vi bara två månader kvar innan vintern verkligen säger farväl. Jag längtar.

Idag har jag tvingat mig själv att hålla mig vaken och alert, trots att jag fortfarande känner mig sjuk och tung. Jag har druckit tre koppar kaffe. Tvättat och burit in ved. Och suttit i solljuset vid fönstret trots att det kändes som om ljuset skulle fräta sönder mig. Snart är jag frisk och kry igen och jag längtar lika mycket efter det som våren.

Ha en underbar första mars! Gör den till något ni minns. Det ska jag göra ♥

030101

11 Kommentarer på “Längtan

 1. Ellen

  För mig har vintrarna blivit värre med åren. Bor i norra delen av landet så vintrarna är långa, bara att acceptera. Men jag försöker att tänka positivt: har jag klarat så här många vintrar så klarar jag nog en till 🙂 Jag är 50+ nu…Har nog aldrig längtat så mycket efter våren som i år!

  Reply
 2. Nisse

  En timme i skogen kanske gör susen för en trött kropp. Men det är lätt att den tar om förkylningen.

  Reply
 3. leif

  Använd solglasögon med polaroidskydd det har jag på mig det är bra vid starkt soljus.
  Piloter har det jämt.

  Reply
 4. o

  De e konstigt hur det fungerar, svackor och toppar, ständiga idéer och drömmar, vi drar täcket över oss för att sen fyllas av sprudlande inspiration, hopp o längtan är återkommande känslor. Söndagskram pårè!

  Reply
 5. Magnus

  Sköt om dig och du, ta på ett par solglasögon så dina ögon får “vila” lite från det skarpa ljuset.
  Stor kram!

  Reply
 6. Gustav

  Längtar efter våren mer och mer för varje år som går. Hoppas du mår bättre imorrn! 🙂

  Reply
 7. F

  Nedräkningen har börjat på riktigt nu…! Snart, snart!! Men jag vet tyvärr inte om jag kan hålla med dig om att mars är den första vårmånaden. Inte här uppe iaf. Visst, sol och varmt om dagarna. Men ack så långt ifrån våren vi är. Men den femte årstiden börjar ju nu…underbart! Vi har det bästa framför oss!

  Reply
 8. Eva Backman

  Vill gärna vinna armbandet för att jag följt din blogg och beundrar dig. Känns så bra att det finns ungdomar som vill stanna kvar på “landet “

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.