Lite bilder från förra veckan

Hej!
Tänkte bara lägga in lite bilder från förra veckan som jag inte han lägga upp då, så ni vet vad som hänt sen sist 🙂

Jag håller på att ta ner den gamla skoltavlan från stora salen

I en skola från 1800-talet så sitter skruvarna riktigt hårt 😛

En annan dag var det dags att hämta massa ved som vi ska ha till vintern.

Här är ena lasset med ved som ska in i vedboden.

8 Kommentarer på “Lite bilder från förra veckan

 1. Kristina

  Oj vad ni jobbar. Hur orkar ni skruva ihop garderober mitt i natten? Då går ju hjärnan i slow motion 🙂 Så fin bild på dig Jonna, den där du skruvar av skruven på tavlan! Du är såå himla söt!!! Det “tar sig” med stormsteg där uppe ser jag 🙂
  Kram

  Reply
  • jonna Post author

   Ja det var svårt att ta det beslutet att ta ner den. Den är ju väldigt gammal och fin =) Men det såg för mycket ut som en skolsal än ett mysigt vardagsrum om den var kvar, så tillslut tog vi ner den. Men jag saknar den lite 🙂

   Reply
 2. stockholmar'n

  Du skriver att du bor själv i huset, fast med en liten dog nu då=). Men du skriver ibland “Vi”………du menar väl egentligen “jag”

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.