Lite längtan

Solen. Vad jag saknar den. Vad jag längtar efter solljus och värme, och varma vindar som tinar upp min frusna själ. Har nog aldrig längtat så starkt efter sol och värme som jag gör just nu. Vad skönt det känns att tänka på att vi kommer närmare solen för varje dag som går. För varje minut. Efter min tredje vargavinter här uppe så uppskattar jag solen och sommaren mer än någonsin. Att titta på bilder från sommaren ger lite energi såhär mitt i smällkalla vintern 🙂 (-26 grader ute just nu).

15 Kommentarer på “Lite längtan

 1. Tyska

  Jag älskar vintern
  men sommaren, har allt för sig själva.
  På vintern har du mer tid för dig själv.
  Eld i spisen, frysta fönster……… härligt.

  Reply
 2. Cleaninglady

  tredje vintern för mig också, kan inte elda mer förens skorstenen är sotad så ligger under värmefilten nu. Imorn blire täckbyxor inomhus. Nu längtar man efter sooooommaren!

  Reply
 3. Magnus

  Jag har alltid gillat vintern, så långt tillbaka jag kan minnas, men jag tror aldrig jag längtat efter sommaren och värmen så mycket som jag har gjort den här vintern. Jag börjar förstå vad mamma menade när hon uttryckte en önskan om att få gå i ide under vintern. 🙂

  Reply
 4. Knasb ollson

  Ja vem gör inte det !varma somriga vindar.
  Vilken “dröm” det vore att jaga Jonna på en sommaräng o ha snöbollskrig 😀
  Gillar även vintern då är det myggfritt 😉

  Många tar D-vitamin så här års,vet ej om det hjälper.

  Natt

  Reply
 5. Torgny Rönnqvist

  vacker bild. ja solen längtar man efter men på sommaren så är det morgonsol som lockar.
  du är vacker i solljus.
  kram

  Reply
 6. Frida Sofia

  Vi får sju minuter extra varje dag! Tänk att på bara en månad till har det gjort jättemycket och i sommar går solen istället nästan aldrig ner 🙂 Det blir bara bättre nu!

  Reply
 7. Sandra

  Vilken vacker bild. 🙂 Du är så vacker Jonna. Ja jag längtar också efter vår och värme. Man får käka D vitamin 😛 Inte för att det inger så mycket vårkänslor direkt….

  Reply
 8. Frida

  Åhh verkligen underbart att drömma sig bort! Så otroligt vacker bild. Vill också ha sommar nu. Vi måste komma ihåg hur det känns nu när sommaren väl kommer så att vi njuter massvis! 😀

  Reply
 9. Seppo

  Även om vintern är vacker på sitt sätt så längtar jag personligen alltid efter sommaren då jag blir bl.a. fri efter vintersäsongens vedeldning. Under sommaren hinner jag inte riktigt längta efter vintern innan hösten är ett faktum. Trots det finns charmen och något levande med direktverkande vedeldning och som jag längtar efter att få komma igång med när kylan kryper fram. Det är väl det som är en del av det norrländska livets mångfald. Jonna, solen blir nu bara varmare och varmare och sommarbilden på dig är sagolikt vacker.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.