20 Kommentarer på “Livets små mirakel

 1. Arild

  sanna skriver:
  “Vad är det du har på din handled? Är det en tatuering ellervad är det? Fina bilder!”

  Jag har sparat bildet och zoomat in i photoshop, det står: 2liter mjölk 1limpa. Och en karta är det tror jag, så hon hittar till affären. 😛 hehe

  Reply
 2. Assar

  Har nyss hittat till din blogg Jonna och jag måste säga att du får mig att önska att jag var 10 år yngre och bodde i Grundtjärn. 😉 Riktigt imponerad att du tagit dig an detta äventyr. Ska fortsätta läsa. Du verkar vara en grym fotograf också!

  Reply
 3. Ida

  Hej Jonna!

  Älskar verkligen din blogg! Är den enda bloggen jag följer på daglig basis. Oj, så vacker bild med solrosen. Tycker om att du är med på dina bilder du tar också.
  Måste definitivt komma o hälsa på när jag är uppe o köpa smycken av dig =) Längtar!!

  Glöm den där artikeln du läste om bloggande..ingenting att lägga energi på. Älskar att få drömma mig bort i din blogg. Förstå hur många människor som blir glada av det du skriver.

  Kramar

  Reply
 4. Gammelmor utanför Paris

  Precis. Solrosen är en spegelbild pâ solen med emissioner pâ lagom avstând Är det inte märkligt, säg ! Vem vet, kanske växterna lever i en annan dimension och kan kommunicera med varandra med ett sprâk byggt pâ färg, form, doft och ren känsla i en kvantmusik. Om de vill. Om man tycker om dem. En slags utomjordingar pâ hemmaplan som ingen upptâckt än. Varför mâste de vara humanoider ? Livet är verkligen spännande om man öppnar ögonen och strâcker ut känslospröten. 🙂 Om man har tid.
  Prins Charles brukade prata med sina älskade rosor nere i trâdgârden efter frukosten och fick tydligen svar som tillfredställde honom för de pratstunderna pâgick förr i âratal.

  Reply
 5. Johanna

  Känner mig lite löjlig som MÅSTE kommentera varenda inlägg du skriver. Men det gå INTE att INTE skriva något. Hur håller man sig ifrån att skriva att något är SÅ vackert? HUR?

  Man kanske inte behöver det, det är ju en stor komplimang?!

  VACKERT Jonna, du fångar VERKLIGEN det vackra :-D. ♥♥♥

  Reply
 6. Lennart

  Jag gillar solrosor, har gjort det ända sen jag var liten, tycker de ser så glada ut på något sätt. Så har jag en släkting i Minneapolis som forskar i majs. Som avkoppling odlar han solrosor.

  Reply
 7. Zenapan

  Snubblade in här, kikat runt lite. men jag måste säga att jag upplever dej lite så bekymrad och lite sorgsen…hur e det fatt? i all välmening

  Reply
 8. Kerstin

  ..inne och kikar på din blogg…vilket jag gör i stort sett varje kväll…SÅÅ vackra foton!!
  ..Du kommer att “gå långt” i livet med allt underbart som du förmedlar! Lycka till med ALLT!!

  Reply
 9. Lantliv

  Ja du förmedlar verkligen Livets små mirakler,undersköna bilder.
  Jag odlar solrosor och gläds åt skönheten i dem och alla andra blommor också,men solrosen ger extra livskraft inför hösten,plus att det fåglarna mat.
  Det är så befriande att se ett osminkat ansikte på en blogg,alla dessa tjejer med putande munnar och smink så att ögonlocken tyngs ned och ny hårfärg stup i ett och dessutom i utmanande poser,det är så sorgligt att de tror att det är vad livet består av,de har missat din livsglädje.
  Det är när man kommer upp i min ålder(snart 60) man ev. behöver piffa till sig.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.