Lördagkväll

Hej på er!
Det är lördagkväll och jag sitter som vanligt inne i arbetsrummet och jobbar. Jag har städat här inne idag och även fixat ett till bord, så nu finns det ännu mer arbetsyta. Det blev jättebra!
Det är så himla mysigt ikväll. Det är så stilla och lugnt, och det enda som hörs är radion i bakgrunden och elden som sprakar i vedspisen. Det finns nog ingenstans jag hellre skulle vilja vara just nu. Jag bara njuter av att få sitta här och skapa i stillhet 🙂

Vad roligt att ni tyckte om ljudbildspelet som Jens gjort! Jag visste att ni skulle tycka om det! 🙂 Jag är själv väldigt glad för det bildspelet. Det känns verkligen som om han fångat mig, och han har fått med så mycket av allt, fastän det bara är några minuter. Jag är imponerad.

Nu ska jag fortsätta och greja 🙂 Jag hoppas att ni har en helt underbar lördagkväll!
Kramar i massor till er! <3

Här sitter jag just nu 🙂

Jag gjorde en liten vattenfontän förut som har inbyggda ledlampor. Om man släcker lamporna i rummet så ser det ut som ett vackert norrsken uppe i taket, som skiftar i olika färger. Det är så fint!!

20 Kommentarer på “Lördagkväll

 1. Sonja Holmblad

  Hejsan Jonna vilken otrolig blogg du har ,alltid lika intressant att gå in här och läsa om ditt äventyr ,fick tag i den här bloggen när jag var in å läste på kaffekakkas ,ha en trevlig jul där borta i ditt mysiga hus 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Vad roligt att du hittat hit! Och vad glad jag blir att du tycker om min blogg! Gick in på sidan där du hade läst om mig. Alltid så härligt att läsa om någon som länkat till min blogg.
   Det värmer! 🙂

   Ha det underbart!
   Kram!

   Reply
 2. GM

  Hej! Jag köpte ett armband och det var så fint, jättebra julklapp. Dessutom en snabb leverans. Nu funderar jag på att köpa ett till mig själv också!

  Reply
  • Jonna Post author

   Hej!
   Åh vad glad jag blir att höra att du tyckte om armbandet. Och kul att du funderar på att köpa ett till dig själv också!
   Det känns som ett bra betyg! 🙂
   Men det är verkligen SÅ värdefullt att få höra vad kunderna tycker om smyckena. Så jag är jätteglad att du skrev och berättade att du tyckte om det och att du var nöjd med leveranstiden. Tack!
   Ha en jättebra helg! Kramar!

   Reply
  • Jonna Post author

   Ja det gör den verkligen! Och det låter så mysigt med det där porlande vattenljudet 🙂
   Sitter precis bredvid den nu. Riktigt mysstämning!
   Kram på dig och ha en fin helg!

   Reply
 3. Nicklas

  Låter mysigt! Jag sitter och myser utav värmen från kaminen och lyssnar på musik!
  Skönt att koppla av efter denna katastrofdag. Inatt skulle jag börja jobba kl. två som vanligt och hade ställt mobilen på väckning halv två men kvart i fem ringde dom från jobbet och väckte mig ha ha inatt är jag ledig sååå skönt! Ha nu en fortsatt bra lördagkväll! Kram!

  Reply
 4. Nicklas

  Kom på en grej satt och beställde ett armband av er igår hoppas nu det kommer hinna fram tänkte ge bort det i julklapp, jag är ju en sån där sista minuten person!

  Reply
  • Jonna Post author

   Hej Nicklas! 🙂
   Dont worry! Vi tar fortfarande in beställningar som ska skickas innan jul, så du är inte sent ute. Vi är snabba! 😉
   Jättekul att du beställt från oss igen. Och blev så glad att höra att din granne tyckte om armbandet. Det känns så himla härligt att få höra det så du anar inte 🙂
   Hoppas du har en härlig ledig natt! 🙂
   Kram på dig!

   Reply
 5. Choriz-o

  Bildspelet är jättefint och beskrivande. Din tillvaro i ett nötskal?

  Jag såg att du finns på FB och där står det att du också talar spanska. Hur bra spanska talar du och varför har du valt spanska? Själv går jag kurs i spanska (nybörjare) och är intresserad av den spanska och latinamerikanska kulturen.

  Reply
  • Jonna Post author

   Hej! Vad roligt att du frågar! 🙂
   Ja det stämmer att jag talar spanska. Mitt intresse för spanska började på riktigt när jag var 15 år och hade en utbytesstudent från Chile hemma hos mig. Jag hade redan då läst spanska i 4 år. Jag blev så inspirerad av den vistelsen och fick efter det ett jättestort intresse för sydamerika, kulturen och språket. Började dansa salsa och hade även på den tiden en chilensk pojkvän. Jag lyssnade bara på sydamerikansk/spansk musik och tittade bara på spanska filmer. Och intresset fortsatte även i gymnasiet där jag i tredje året läste den sista spanska-kursen som man kan läsa på gymnasial nivå. Åkte som utbytesstudent till Spanien och bodde hos en tjej som heter Laura, som även kom till Sverige som utbyttesstudent senare och bodde hos mig, och som jag fortfarande har kontakt med (och som kanske kommer hit till Grundtjärn till våren 🙂 ) Fortsatte även med dansen och hängde ofta ute på sydamerikanska salsabarer innan jag flyttade till skogen 🙂 Så spanskan har varit en ganska stor del i mitt liv och mitt intresse. Min största dröm är att få åka till sydamerika…till Chile, till Peru…machu picchu 🙂 Åhh det finns så mycket jag skulle vilja se där! Någon gång hoppas jag att jag kan åka dit och uppleva mina drömmars ställe 🙂
   Roligt att du också har intresse för den spanska och latinamerikanska kulturen! Och vad kul att du börjat läsa spanska! Det är ett underbar språk! 🙂
   Lycka till!
   Kram / Jonna

   Reply
 6. Anette

  Hej Jonna!

  Underbart inspirerande blogg som jag följer med förtjusning.

  Du får mig att vela flytta ut i skogen och elda och höra brasan spraka. Läser och känner den njutning du känner.

  Den är inspiration för många tror jag, kanske ännu fler av oss får modet att släppa och leva.

  Tack för din blogg 😀

  Anette

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.