Lycka

ÅH vad glad jag är nu!! Jag var nyss och hämtade ut min kamera som varit på lagning i en hel månad. Ni anar inte vilken lycka jag känner nu när jag har min kamera igen. Ett stort tack till Lasses Kameraservice som lagade den, och även ett stort tack till min storebror Isac som lånade ut sin kamera till mig under tiden min var på lagning!
Nu känner jag mig hel igen haha 🙂
Hoppas ni haft en härlig dag ute i solen! Jag ska fira det här med att ta ett kvällsdopp i sjön nu! 🙂 Kram på er <3

Såhär glad var jag i bilen påväg till Junsele när jag skulle hämta min kamera. Jag spelade musik på datorn och sjöng hela vägen dit! Wiiii 🙂

3 Kommentarer på “Lycka

 1. Karolina

  Hej Jonna!

  Hittade din blogg bara för någon dag sen och blev verkligen imponerad av ditt mod att inte bara tänka att det skulle vara intressant utan att du agerade och har stannar kvar. Jag kan själv lessna på stan (i mitt fall Umeå) och längta till lugna livet på landet, men när jag haft lugnet ett tag blir jag rastlös, blir du aldrig det? det låter verkligen som att du trivs och dina bilder ger nog fler än bara mig sug efter att flytta ut från stan! Hur ser det ut framöver, ska du bo kvar längre eller? Så otroligt nyfiken och jag kommer så klart att kika in igen för att se hur det går för dig!
  Lycka till med allt! kramar!

  Reply
 2. Martin

  Det kan jag bra förstå. Vad skulle man göra utan sin kamera? Man blir faktiskt olycklig när kameran går sönder. Fast det händer ju förstås. Bra att du fick den reparerad för du är en väldigt duktig fotograf!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.