Många år på fötterna

Idag när jag var uppe på vinden i den gamla skolan för att leta efter min spegel så hittade jag de här supergamla skorna! Självklart var jag tvungen att slänga av mig stövlarna för att prova dem, och med en tjockstrumpa passade de perfekt. Sen dess har jag gått runt med dem här hemma bara för att det känns så häftigt att veta att någon gått med dem för länge, länge sedan. Om man vänder på dem så kan man se hur sulan är ihopspikad med skon. De är ganska hårda och känns lite lustiga att gå i. Men jag älskar att titta ner på skorna och verkligen se att de kommer från en annan tid. Kan inte låta bli att undra vem som vandrat på jorden med de här skorna innan mig 🙂

13 Kommentarer på “Många år på fötterna

  1. Ann

    När jag såg den bilden tänkte jag på pippi långstrump, när hon låg i sin säng med sina stora skor. Ser harmoniskt ut.

    Reply
  2. Bell

    Vilket roligt fynd 🙂 Du får fetta in dem så att de blir mjukare och kanske håller ännu längre

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.