19 Kommentarer på “Mellan himmel och jord

 1. Tor

  Jag har läst tidigare att du är imponerad av indianerna och denna bilden känns för mig mycket “indiansk”. Lite drömsk och magisk bild!

  Reply
 2. Gunnhild

  Hei Jonna 🙂 Jeg har fulgt bloggen din i noen måneder nå, og blir alltid i godt humør av å se på bildene dine. Jeg har også kamera, stativ og fjernkontroll – men jeg kan ikke gå lengre unna enn max 3 meter. Jeg ser at du har mulighet til å gå mye lengre unna. Har dette kun med kameraet å gjøre, eller har det med fjernkontrollens rekkevidde? Jeg har et nikon d40 med nikon fjernkontroll. Jeg er takknemlig for svar, og ønsker deg lykke til videre 🙂

  Reply
  • Fjärrkontroll

   Hei Gunnhild
   Kanskje jeg kan svare på det!
   Du har sannsynligvis en IR (infrarød) fjernkontroll de vanligvis ikke gå så langt.
   Nikon ML-L3?

   Hva du bør prøve å finne en trådløs RF (Radio Frequency) Fjernkontroll som passer D40 Nikon, ikke sikker på om det er noen.

   Lykke til
   Oversatt med Google 🙂

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.