Mellan vinter och vår

Börjar helgen med att gå ner till sjön och se på solnedgången och alla vackra färger på himlen. Så lugnt och stilla. Sådana här små stunder som betyder så mycket. Som gör att allt kämpande är värt det. En stund som denna, känns det som man får tillbaks allt. Gånger tusen.
030605Luften var så mild och frisk. En blandning av vinter och vår.
030606

Himlen i brand
030609

Behind the scenes 😉
030604

I sällskap av kameran och solnedgången ♥ (Ja, jag har hål i vanten 🙂 )

20 Kommentarer på “Mellan vinter och vår

 1. Per Asp Bölen Junsele

  Ja idag har vi haft en underbar dag med sol och i morn blir det en skoterdag på Betarsjön med fiske och kaffe å brasa i solen

  Reply
 2. Gustav

  :- ) Förstår att du måste ha stativet för att kunna ta vissa typer av bilder. Men jag är imponerad över att du orkar släpa på det överallt. Jag har ett men tycker mest att det är bökigt. Kanske för att jag oftast krälar på marken när jag fotar 😀 Eller hinner tröttna innan jag ställt in det som jag vill ha det. Så det ligger mest och samlar damm.

  Nu blir det till att leta upp den bästa 80-tals spellistan och njuta av kvällen. Finns säkert lite gottigheter i skafferiet också 🙂 Ha en skön kväll!

  Reply
 3. F

  Det är en fantastisk tid vi har nu, och även har framför oss! Så nu gäller det att passa på njuta 🙂

  Reply
 4. Magnus

  Det är ju det som är det fina med naturen. Behövs inte så långstund för att det ska kännas bra!

  Reply
 5. Stu

  Scotland =Two days ago we had frost and a little snow fall…Today it’s 10c, and the crazy wind is back again… don’t know whither to put merino thermals on or wear shorts?!…maybe both.
  😉

  Reply
 6. Katten - Bucket Life

  Jag kan inte tänka mig en vackrare eller bättre fredagssyssla…herregud vad jag skulle vilja vara med om en sån NU! Tack för att du delar med dig till oss i lite mer urbana miljöer..:)

  Reply
 7. Louise Gunnarsson

  Hej Jonna,
  Du är ju så ärlig och härlig i din blogg. Varför skriver du då inte som det är? Att du får betalt för att göra reklam för företaget som gör datorskal? Samarbete är väl något annat? Din blogg känns mindre äkta när du gör den typen av smygreklam. Och lite enahanda… om du vill veta vad jag tycker.
  Hälsningar Louise

  Reply
 8. Nisse

  det är en fin blogg och den känns inte mindre äkta för reklam eller som nyligen ett erbjudande för en viss tid som jag förstod det. Stå pådig Jonna. Det är bara kul om det går bra för dig (er) 🙂

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.