Midsommarnatten

I alla år jag bott här så har jag gjort det till en tradition att vara ute natten till midsommarafton. Det är något väldigt speciellt med att få vara ute i den ljusa natten och sedan möta midsommarmorgonen. Det är som om det ligger något väldigt magiskt över just den kvällen och natten. Nästan alla dessa nätter har varit sådär ovanligt vackra. Som om naturen under hela juni tagit ett stort andetag, och nu andas ut…

Jag ville också göra det till en tradition att varje midsommar fotografera mig och Johan. Precis som vi gjorde förra året, vår allra första midsommar tillsammans. Nu frågade jag honom om han skulle kunna tänka sig att följa med mig ut i midsommarnatten för att ta bilderna. Det ville han mer än gärna. Och det resulterade i en helt magisk kväll som nästan gör mig tårögd när jag tänker på det. Det var verkligen som om naturen ville vara med och skapa bakgrundsmusiken till vår midsommarnatt.
Precis när vi gick ut på stenarna så tittade solen fram genom ett moln och skapade de mest magiska ljus. Den här stunden, när vi stod här och jag tittade in i Johans ögon, den kommer jag aldrig glömma. Det var en stämning utöver det vanliga. Och allt blev så förunderligt stilla. Det var som om det blåst i flera år och så plötsligt så stannade vinden. Och tiden.
Det blev en vacker solnedgång över Hermansjön.
Min älskade Johan, som hängde med ut på äventyr och hoppade över steniga marker i sina finskor och finkläder, så att jag skulle kunna få ta vackra bilder. Jag är så tacksam att han är så spontan och att han tycker om sådana här stunder lika mycket som jag. Och sen…jag vet inte varför men jag blir så rörd varje gång jag ser han i sina finkläder och hängslen. Som om det påminner mig om något. En tidlös känsla.

Det får mig att tänka på förr i tiden. Att vi lika gärna hade kunnat levt för 100 år sedan, och vart borta sedan länge nu. Som om det jag ser bara är minnesbilder från ett annat liv för länge sedan. Men nu lever vi nu. Just i denna stund, och det fyller mig både med den största lycka och sorg samtidigt. Att vår tid på jorden är just nu, och inte för evigt.

Jag hade aldrig upplevt det innan jag träffade Johan. Att älska så starkt att lyckan över att vi funnit varandra blandas med sorgen över att en dag är vår sista tillsammans. Men det är en vacker sorg. Kärleken får inte plats i hjärtat så den sipprar ut över kanterna i form av tårar.
Den här blomman såg vi längs stigen i skogen, och jag bara älskar dessa blommor. De lyser alltid upp på något speciellt vis. De utstrålar en stillhet som jag älskar. Men jag vet inte vad den heter. Är det någon av er som vet vilken blomma detta är? De tycks alltid växa vid mörka ställen i skogen.
Efter solnedgången vid sjön åkte vi vidare till vårt favoritställe Vackerland. Den gamla gården Högland, som vi upptäckte för precis ett år sedan. Här var allt sig likt efter en lång vinter. Som om tiden stått stilla.
Jag blir alltid drömmande när jag kommer till denna plats. Får alltid tankar om att jag hade velat bo här. Som om det nästan skär in i hjärtat på mig. Bygga upp gården igen och fylla den med liv. Men en gård mitt ute i skogen, utan el och med milslång grusväg till närmaste plogade väg, det skulle innebära mycket jobb. Mycket, mycket jobb. Så jag låter det vara en vacker dröm. En fantasi som får sjunga sin sång i mitt hjärta varje gång vi kommer hit.

Tänk vad passande det hade varit ändå. År 1868 tog en Johan Byström över gården. Och min Johan heter Johan Byström. Som om herren på gården äntligen skulle återkomma igen. Ni kan läsa historien om Högland här.
Jag och min älskade Johan, i sällskap av miljoner myggor.

Från djupet av mitt hjärta så önskar jag er alla en underbart fin midsommarafton! Kramar i massor ♥

97 Kommentarer på “Midsommarnatten

 1. Gunilla Hammarström

  Glad midsommar på er 😊. Vilka magiskt fina bilder 😊. Blomman heter skogsstjärna förresten.

  Reply
 2. Nina

  Så magiska bilder! Ni är så fina ihop 💚 Blomman är min favorit bland vilda blommor och heter Skogsstjärna. Bara namnet gör det till en favorit 💚 Ha en fantastisk midsommar tillsammans!
  Kram// Nina

  Reply
  • Jonna Post author

   Tack Nina! Så fint namn på blomman. Det är också en av mina favoritblommor 🙂
   Hoppas du hade en jättefin midsommar ♥
   Kram

   Reply
 3. Vicki

  Ja skogsstjärnan är otroligt vacker! Jag drömmer också om att bo på en gammal gård sådär. Skulle vara så härligt 🙂

  Reply
 4. Christiane

  Beautiful pictures! A timeless quality in your work, Jonna. Thank you for sharing these with us.

  Reply
 5. Sanne Brännström (warginna)

  Det är min favoritblomma, skogsstjärnan <3 så magisk.

  Och vilka andlöst vackra bilder, som vanligt Jonna! Jag är rätt dålig på att kommentera här i bloggen, men jag hänförs alltid alltid alltid <3

  Glad midsommar till dig och dina!!!

  Reply
 6. Karen

  Joanna your love and reverence of life, nature and with your beloved inspires me so and brings warmth to my heart. Thank you for sharing your heart.

  Reply
 7. Lotta

  Vilken vacker historia, och vilken underbar tillbakablick in i det förflutna. Jag läste också det andra inlägget som jag inte hade läst förut, och jag kan verkligen förstå hur det stället väcker så mycket drömmar och fantasier till liv. Det är ungefär så som jag känner mig när jag vandrar runt på vår gård här. Det var så roligt att läsa om Högland och hur drömmande du blir på den platsen, för min J har sagt så många gånger hur han skulle vilja bygga tillbaka i tiden, och återskapa och uppliva vår gård i det skick den en gång i tiden har varit. Vi har ju faktiskt så mycket kvar ute i alla byggnader, allt från redskap till kärror. Men som du säger är det mycket jobb, oändligt, och speciellt då man ser att Högland inte varit igång sedan länge tillbaka och mycket skulle behöva byggas upp från grunden igen. Men vem vet? Kanske några decennier från nu så står ni där, du och Johan, med en levande gård i bakgrunden. Jag satt här och tänkte den framför mig och det såg så vackert ut. Och om drömmar kan bli verklighet så är din plats just ett sådant ställe. 😉

  Bilderna från det äldre inlägget och bilderna i detta inlägget är verkligen underbara och bara glittrar av den känslan som midsommar och sommaren i allmänhet för med sig. Tack för att vi får ta del av den. Dessa inläggen och bilderna förgyllde verkligen. Och en riktigt fin midsommar till er båda. Kram. <3

  Reply
  • Jonna Post author

   Tack fina du Lotta ♥ Det är så roligt att läsa dina kommentarer.
   Du delar med dig av så mycket intressanta tankar. Hoppas att du hade en superfin midsommar!
   Kramar i massor ♥

   Reply
 8. sandrajunhammar.se

  Stunder när tiden tycks stå stilla är verkligen magiska ♡ Lycka i sin renaste form.

  Och vilka bilder! Du och Johan är så himla fina ihop.

  Hoppas ni får en härlig midsommarhelg!
  Kram

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh taaack!! ♥ Och jag håller med…stunder när tiden tycks så stå stilla är som ren magi ♥
   Kramar!!

   Reply
 9. Dixi Wonderland

  TIDLÖST VACKERT! Hur i hela friden kan du ta såna här bilder utan att någon står bakom kameran? Det är ju helt otroligt. Det finns många bilder som du tagit som verkligen träffat i hjärtat men kärleken mellan dig och Johan lyser lika starkt som solens strålar genom molnen. Helt sjukt vackra bilder Jonna. Måste och säga att jag älskar klädvalet, det blir så tidlöst och vackert.

  Vi var också ute igår och fotade men tyvärr så var himlen så grå. Fick inte alls det ljuset i bilderna som jag hade önskat men det kommer fler stunder 🙂 Fick en riktig Jonna upplevelse då det var första gången som jag verkligen blev attackerad av knott/mygg. Tänkte på dig direkt då haha. Glad Midsommar vackra underbara Jonna. Hoppas ni får det jätte mysigt och tack för att du delar med dig av de mest magiska bilderna :*

  Reply
  • Jonna Post author

   Men alltså åh vad fint du skriver!! TACK! Blir så glad att du gillar bilderna!
   Och vad gäller att fota sig själv sådär så har jag ju verkligen haft några år på mig att träna nu 🙂 Det liksom sitter i ryggmärgen.

   Haha jobbigt med myggen och knotten! Det känner jag verkligen igen. Hoppas du får några riktigt fina kvällar nu under sommaren. Man blir ju så glad när det där vackra ljuset äntligen visar sig.
   Stor kraam! ♥

   Reply
 10. Lena Berg-Nordenberg

  Vilka ljuvliga Midsommarbilder, Jonna! Jag älskar också de ljus juni-nätterna. De är både underbara och magiska. Blomman är min landskapsblomma, Skogsstjärnan. Den har vi många av i skogarna här. Önskar Dig nu en härlig Midsommar!

  Reply
 11. Birgitta

  En vacker och finstämd bukett av bilder. Skogsstjärna heter blomman, som också är min favorit just den här tiden. Ha en skön midsommar! Kram/Birgitta.

  Reply
 12. Joanna

  Så jävla fint inlägg!
  Favoritbilden är ju klart första. Hur du hoppar över stenarna och johan som lungt och stabilt har din hand. Vackert

  Reply
 13. Marina

  ÅÅH vilken underbar, magisk natt! Tack Jonna för att du delar med dig, det värker av lycka i hjärtat när jag ser dina bilder och läser om din och Johans kärlek. <33333 Jag har precis bosatt mig i Medelhavet och längtar lite extra efter den svenska sommaren just nu, så tack!

  Reply
  • Jonna Post author

   Men åh tack Marina!! ♥ Vad glad jag blir 🙂
   Låter underbart att bo vid Medelhavet! Så spännande att du nyss flyttat dit!
   Kram på dig ♥

   Reply
 14. iza

  Så fina tillsammans är ni! Helt underbart. Glädjen i Johans ögon, och i dina. Det är så starkt, det känns ända in i hjärtat bara av att se er tillsammans på bild. Så härligt med så fin kärlek. Så magiska bilder, och verkligen, vilken vacker kväll/himmel. Jag hoppas denna natt blir sådär fin som midsommar ska vara, och just i skrivande stund så spricker molnen äntligen upp. Solen kommer fram mer och mer.
  Så inatt blir det midsommaräventyr, och inviga min nya vita klänning jag köpte idag…!

  Jag hoppas ni också får en helt fantastiskt midsommar, det ser ju ut som om den började riktigt bra med den där naten, det ljuset och all den där kärleken. Jag tänker lite på Pär Lagerkvist dikt “Det är vackrast när det skymmer” – som är en av mina absoluta favoriter:

  “Det är vackrast när det skymmer.
  All den kärlek himlen rymmer
  ligger samlad i ett dunkelt ljus
  över jorden,
  över markens hus.

  Allt är ömhet, allt är smekt av händer.
  Herren själv utplånar fjärran stränder.
  Allt är nära, allt är långt ifrån.
  Allt är givet människan som lån.

  Allt är mitt, och allt skall tagas från mig,
  inom kort skall allting tagas från mig.
  Träden, molnen, marken där jag går.
  Jag skall vandra —
  ensam, utan spår.”

  Jag vet inte varför, men OM mina diktkunskaper kommer i fas igen, så är det något åt det hållet igen. Den där dikten har jag älskat sen första gången jag läste den. Och det är flera år sen. Bilderna får mig lite att tänka på just denna, och just hur “all den kärlek himlen rymmer”
  Ni två, så fina och vackra i det underbara ljuset.
  Magiskt helt enkelt. Glad midsommar till er igen <3
  kram <3

  Reply
  • Jonna Post author

   Tack Iza! Och åh vad roligt att ni också var ute på midsommarnatts-äventyr! Vilka otroligt fina bilder du lagt ut på bloggen. Magiskt! ♥ Och vilken otroligt fin klänning! Så glad att du äntligen hittat en vit klänning som du länge velat ha. Du var SÅ fin i den! ♥

   Tack för att du delade den vackra dikten. Förstår verkligen vad du menar. Den är fängslande!
   Så otroligt vacker att det nästan gör ont. Den vill jag spara och läsa ibland.

   Tack så jättemycket för dina fina ord!! KRAM ♥

   Reply
 15. Melissa

  The Solstice is a magical time. We had beautiful skies in Michigan, too. Glad you have someone you love to share it with. The magic seems more intense with love. I am lucky to have shared it with my John whom I”ve loved since I was eight years old. Happy summer days to you both!

  Reply
  • Jonna Post author

   Hi Agata! Wow…thank you so much for writing to me and telling me about the interview with you. What a beautiful article, and thank you SO much for mentioning me. Im so happy about that! And wow…your photography is amazing!! I will check you up on Instagram!
   Thank you so much!! ♥

   Reply
 16. ♥Maria Alvljus♥

  Så vackert så det nästan gör ont♥
  Underbart att vara ung och veta
  att man har ett helt liv framför sig att få
  leva med den man älskar♥
  Ljuvliga sommarkramar till er♥
  ♥ ♥ ♥

  Reply
 17. Roman

  Looking at these pictures I understand your wish to be there all night. Soo beautiful… enchanting summer nature mirrored in still clear water. The sky colors are absolutely magical. Without mosquitoes, it would be perfect world 🙂
  By the way, that plant with groups of tiny white flowers seems to be meadowsweet. It gives good taste to a tea when brewed.

  Happy Midsummer to you an Johan!

  Reply
 18. Tine

  Åh så fint! Så skulle jag vilja göra på midsommarnatten 😊
  Blomman kallade vi alltid värmlandsblomma där jag kommer ifrån. Men det år nog en skogsstjärna, bara det att det är Värmlands landskapsblommor och då blev det väl Värmlandsblomman pga det. 😊
  Glad midsommar!

  Reply
  • Jonna Post author

   Åh så fint att den är Värmlands landskapsblomma!! 🙂 Kan tänka mig att ni har mycket av dom blommorna där 🙂
   Kram på dig! ♥

   Reply
 19. Elisabet

  Så otroligt fina bilder du tar. Det känns som att det går att kliva rätt in i dem. Som i en saga. Den fina lilla blomman är, som flera redan skrivit, en Skogsstjärna, Värmlands landskapsblomma. Den kallas också för Duvkulla.

  Reply
 20. Annica

  Vackra bilder som vanligt 🙂 Tycker det är roligt att Johan vill vara med, vara delaktig utan att “plågas” till det 🙂 Skulle tro, utan att känna efter närmare, att ni har levt många liv tillsammans…

  Reply
 21. fernando

  Hello jona, time that did not write, is the third time, I remember your writing from last year, a year already !!!, is very motivating your blog, nice shots with the camera, really glad to see that you have such a good affinity, and What they have built together, you and johan, very well deserved your nominations too, I always make time to go see your publications, a hug from a distance, Stgo from Chile, Fernando. P.S. I look forward to the release of your Kulnings CD.

  Reply
  • Jonna Post author

   Thank you so much Fernando! Im glad you have followed my blog a year now!! 🙂
   And also I’m glad to hear that you look forward my kilning CD. Have a wonderful summer!
   Lots of love ♥

   Reply
 22. Janet Doane

  Oh so romantic, beautiful, timeless, for you both feel like you’ve been there forever, and have just found each other again… yes, the dress clothes, the braces…they do look like they could come right from the past… but it’s more than that – to me you are meant to be together, have been together before, your love goes beyond eternity – it will last forever. Such a special gift to experience… so few find this kind of love. I have it with my beloved Rex… it was instant, our connection. I don’t know the name of the flower, but “she’s” so radiant and pure, vibrating at a very high frequenxcy. The light in the photos is spectacular… wow, that first shot, amazing. Heart thanks and hugs, Jonna, for continuing to bring such beauty and wonder into our lives. ♥ ♥ ♥

  Reply
  • Jonna Post author

   Thank you so much Janet ♥ As always your words go right into my heart.
   Lots of love ♥

   Reply
 23. Anita B

  Juninatten
  Harry Martinsson

  Nu går solen knappast ner,
  bländar bara av sitt sken.
  Skymningsbård blir gryningstimme
  varken tidig eller sen.

  Insjön håller kvällens ljus
  glidande på vattenspegeln
  eller vacklande på vågor
  som långt innan de ha mörknat
  spegla morgonsolens lågor.

  Juninatt blir aldrig av,
  liknar mest en daggig dag.
  Slöjlikt lyfter sig dess skymning
  och bärs bort på ljusa hav.

  Reply
  • Anita

   Hmm.. vill bara säga att det är inte jag (Anita B) i Omsjö som skrivit ovanstående kommentar…
   Fortsatt fin midsommar!

   Reply
  • Jonna Post author

   Så vacker dikt! Tack Anita för att du delade.

   Och Anita i Omsjö, tack detsamma! Hoppas du får en superfin sommar! 🙂

   Reply
 24. Bella

  Fantastiska bilder! Gjorde mig tårögd :’) Vilken lycka för dig och Johan att ha dessa vackra bilder att se på och minnas tillbaka. Och du Jonna… Drömmar är till för att levas <3

  Reply
 25. Wilda

  Wow vilken magi! Tack för den midsommarkänslan <3 Ni är så vackra tillsammans på alla sätt och jag är så lycklig för er skull! Jättefint att läsa och hoppas att jag en dag också hittar någon att känna så för, att jag måste gråta ur mig kärlek för att det inte får plats i hjärtat. Så fint beskrivet Jonna <3

  Reply
 26. Lindan

  Underbara bilder!! Er kärlek är så VACKER!! <3 <3 <3
  Hoppas ni fick en härlig midsommar!!
  KRAAAAM!!

  Reply
 27. L

  Du skriver så fint om kärleken. Sant, liksom.
  Jag hade ett liknande ögonblick igår, om än inte lika maffigt. När jag kom hem låg min vackra fästman på balkongen, med mina solglasögon, en solvarm kropp och ett avslappnat semesterleende. Det var som att hjärtat gjorde en liten volt i bröstet, bara för att han var så fin. Är så fin. Nästa sommar gifter vi oss 😀

  Det finns förresten en barnbok och Skogsstjärnan. Jag tror att den är av Rolf Lidberg. Om ett litet troll som ger sig ut i skogen för att hitta blomman. Jag minns inte exakt, haha, men jag ser bilderna i mitt inre.

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhhh 🙂 Så fint du beskriver det där ögonblicket!! Så vackert! DET är riktig kärlek när man kan känna sådär.
   Åh vad roligt att ni också ska gifta er nästa sommar!! 🙂

   Åh och den där barnboken lät sååå fin. Måste försöka få tag på den. Tack för att du berättade det! : )
   Kram på dig ♥

   Reply
 28. Jana Maria

  Happy Summer Solstice!!! Wow so beautiful pictures! Your are such a lovely and beautiful pair. It is really magical! love the pics, thank you for the inspirations and the Best wishes to you and a lovely Midsummer!

  Reply
 29. Amedei

  Så ljuvligt att se, helt bedårande bilder. Vilken stund ni måste ha haft. Naturen gjorde sig så fin för er. Du/Ni är så bra på att skapa moments. Sådana där tillfällen blir man alldeles berusad av livet och fylls med tacksamhet. Förstår verkligen den där känslan att man blir så oerhört rädd om livet.

  Reply
 30. Johanna

  Vilken otroligt vacker beskrivning av kärlek, blir alldeles rörd. Tack för att du delar med dig av så genuina tankar och vackra bilder. Du sprider värme.

  Reply
 31. Janusz

  There is something extraordinarily appealing in a picture of you stepping over the stones holding Johan’s hand. It announces what happens next. The moment you describe as impossible to forget. You look into his eyes and suddenly sun provides a magical light, wind calms down, everything is perfectly still, even time ceases to exist. Is that just a poetic description or is there something more going on here ?

  Well, when you looked into his eyes you looked at something much more than his physical eyes. You looked at the light that is shining through them and he looked at the same light shining through your eyes. This light is light of consciousness, seemingly separate in both of you, in fact one and the same. In this very moment consciousness recognized its own, true, infinite nature instead of being enchanted by and absorbed in objects it projects out of itself.

  Space, time, gross and subtle objects including our bodies and minds are just static projection made of and appearing in consciousness. They appear to be moving when consciousness becomes interested in them and seemingly forgets its own, true infinite nature. This is why in this moment everything, including time, stopped.
  Of course, it takes lots of karma and jnana yoga to gain hard and fast knowledge of this fact. But you both evolve in this direction. This moment was just a foretaste.

  I have the same impression that you knew Johan in past lives and you meeting again because you still have some karmic issues to resolve and, through doing that,
  stimulate each other’s spiritual growth. This instant click you felt when you met him, this talk about soul mate and missing half – I felt the same about Maria. Let’s face it: What are the chances that a person like him would appear in a village 5 km away and read your blog – another incredible synchronicity. They happening because it is a will of universal consciousness to fully recognize its own, true, infinite nature through every human being, however, it has never forgotten it. Only seems to forget it. Get used to a lots of paradoxes which are paradoxes only for a human intellect. What are these issues it is only for you to find out. Just ask the question and an answer will bubble up from universal consciousness.

  The good news is that as consciousness you and Johan never cease to exist and have never been and never will be separate. Even as separate programs of Jonna and Johan you will never really disappear. Aspect of consciousness is that it is field of pure potential and unlimited possibilities that exist eternally prior to time.
  Physical Jonna and Johan are just temporary imprint made out of energy of ideas that never vanish.

  Reply
 32. Mitra Sohrabian

  Oj så rörd blev jag, vilka fina bilder och fina minnen.Glad midsommar till er med.Kramar

  Reply
 33. Lars 8463

  Jonna
  “Kärleken får inte plats i hjärtat
  så den sipprar ut över kanterna
  I form av tårar”

  GLAD!
  Att se ditt hjärta gråta.
  Att det trots sin stora storlek.
  Blivit fyllt till brädden med kärlek.

  I ett annat liv.
  Fällde mitt hjärta
  också tårar.

  Men varma fina du.
  Även om jag ibland
  vaknar med saknad.
  Blir jag alltid varm och glad.
  När dina ord väcker mig.
  För jag har sovit så länge.

  Kram

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhhhh ♥ Tack Lars. Tack tack tack.
   Jag får inte nog av dina vackra texter.
   Hoppas du hade en fin midsommar.
   Kramar i massor ♥

   Reply
 34. Malin

  Hej Jonna!
  Jag har följt din blogg i ca 1 år och blir alltid slagen av dina vackra bilder och ord!
  När jag började läsa din blogg för 1 år sedan, var jag i ett osunt förhållande, hade stannat i min egen utveckling, mådde inte bra och kände att jag ville vidare. Jag fick inspiration av dig och din resa och började fundera var jag ville någonstans, vad som var viktigt för mig, hur jag ville leva mitt liv.
  Jag hade en klar målbild om hur jag ville ha det. Nu, 1 år senare, har mina drömmar gått i uppfyllelse en efter en! Efter jag lämnade mitt osunda förhållande och varit fri ett tag, träffade jag honom, mannen i mitt liv, för 6 månader sedan. Vid första ögonkastet visste jag att det var Han och jag såg hans själ i hans vackra ögon. Jag visste att det var min man. Efter vi känt varandra i 4 månader, köpte vi hus! Om 5 veckor bor vi på en plats nära vattnet, naturen och så som jag drömt om så länge! Nu pratar vi om bröllop och jag är säker på att han kommer fria snart! Vi pratar om barn och hoppas att vårt kärleksbarn blir till inom en kort framtid.
  Jag berättar det här för dig, för jag blev så tagen av din text du skrev idag. Det där om att du älskar så mycket att glädjen blandas med sorg över att den en dag tar slut och hur tiden har betydelse. Precis så känner jag! Och det är även en ny känsla för mig. På midsommardagens morgon låg vi i sängen och pratade länge om precis just det. Lyckan, glädjen och sorgen. Och vi grät tillsammans. Både lyckotårar och tårar av sorg. Vi pratade om hur vi ska hantera de starkaste känslorna som ofta bubblar över, hur vi ska hantera kärleken och tankar om tid och sorg. Det gäller att verkligen njuta, stanna upp och låta allt ske. Och tro på att allt har en mening.
  Tack för att du delar ditt innersta! Det betyder väldigt mycket för mig ❤
  Ta vara på livet, kärleken och känslorna!
  Kram, Malin

  Reply
  • Jonna Post author

   Alltså åhh…Malin, TACK för att du delade detta. Jag läste din kommentar från mobilen här om dagen och åhh…jag önskar du hade kunnat sett min reaktion. SÅ magiskt ju! Alltså åhh…din berättelse gör mig alldeles rörd. Så fint att du bestämde mig för att ändra på ditt liv och sedan händer allt fantastiskt på en gång. Och stunden du beskrev när nu låg i sängen med lyckotårar och pratade om livet, alltså åh vad jag känner igen det där. Jag blir lycklig ända in i själen av att höra att du funnit kärleken och att ni nu ska leva ett helt fantastiskt liv tillsammans.

   Tack igen för att du delade detta. Det gör mig så otroligt glad.
   Stor kram och lycka till med allt!! ♥

   Reply
 35. Anonym

  Hej Jonna! 🙂
  Vad kallas den slags målning som du gjorde i din senaste video på youtube? 🙂 visst kan man gå kurser hur man målar så, har du gjort de eller lärde du dig själv?
  Hoppas du får en fantastisk bra söndag. Kram! ❤️

  Reply
  • Jonna Post author

   Hmm tänker du på abstrakt målning? 🙂
   Jag har aldrig gått någon målarkurs men det finns säker hur mycket roliga och spännande målarkurser som helst. Hoppas du hittar något som känns inspirerande! 🙂
   Kram på dig ♥

   Reply
 36. Birgitta

  Så underbara och stämningsfulla bilde🌺 Du förmedlar så fin känsla och jag njuter av er lycka! Önskar dig en fortsatt fin sommar med lite mer sol och värme. Varm kram och tack för att du delar med dig

  Reply
 37. Ramona

  Så otroligt vackra bilder <3 Ni är så fina tillsammans. Hoppas ni har det fint och får njuta av lite sol och värme hos er 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.