Migrän och blåbär med mjölk

Huvvaligen vilken dag det var igår (söndag). Det var världens vackraste och varmaste dag och jag hade bestämt mig för att ägna dagen åt att rensa i mitt trädgårdsland och gör riktigt fint där, och även plantera några fröer i krukor. Men mitt på dagen fick jag plötsligt så fruktansvärt ont i huvudet så jag var tvungen att gå in och lägga mig en stund. Men det blev inte bättre trots någon timmas vila. Det blev bara ännu värre. Det var knappt så jag klarade av att gå ut och rasta Nanook. Resten av dagen låg jag i soffan och trodde att huvudet skulle sprängas. Jag hade aldrig tidigare känt sådan kraftig smärta i hövve tidigare. Jag vart alldeles yr och så fort jag blundade var det som att se en film med slumpmässiga bilder som spelades i en fart av 1000 km i timmen. Haha, fy sjutton vilken hemsk dag.

Senare på eftermiddagen gick jag till gammelmorbror Tage för att höra om han hade någon huvudvärkstablett. Det hade han inte, men däremot fick jag blåbär med socker och mjölk! Gudars vad gott det var! Sedan kändes det lite bättre en stund 😀
Men inte förrän vid midnatt blev allt helt bra igen.

Så det var min söndag det. Trädgårdslandet håller på att växa igen med ogräs och det känns retligt att jag inte kunde göra fint där när jag äntligen hade gott om tid. Men ibland blir det inte som man tänkt sig. Jag får helt enkelt fixa det någon dag nu i veckan istället 🙂

Hoppas att ni hade en bra helg! Kram på er <3

Bära mä mjölka hos Tage :D

Bära mä mjölka hos Tage 😀

8 Kommentarer på “Migrän och blåbär med mjölk

 1. Sandra

  Stackars dig vännen! Tur att Tage hade lite omsorg över, det behöver man en sådan gång. Ta hand om dig nu. KRAM <3

  Reply
 2. ASKA

  Åh stackare 🙁
  Migrän kan ju komma av olika orsaker, som starkt ljus, vin, choklad, bananer, men kanske allra vanligast utav stress. När man stressat, eller vart upprörd när ngt jobbigt släpper, då kan det komma som ett brev på posten..

  Stor kram på dig!

  Reply
 3. Dick Scott

  Oj då! Verkar som du fått någon släng av migrän; inte roligt, men krya på dig!!! Tur att Tage är snäll, det såg gått ut det du fick!

  Reply
 4. Helène

  Hej du!

  Tänk att jag skulle få se ett av mina värsta barndomsminne i din blogg, ha ha ha. Nåja, det fanns mycket som var värre, men att äta från tallrik var nog blåbär o mjölk det värsta jag visste, trots att de flesta älskar det. Jag tror att det beror på “förarbetet” till den där tallriken… Det gick till så att pappa skjutsade ut mig och mamma (Hon hade inget körkort, det var inte så vanligt bland kvinnor på sextiotalet) i skogen med diverse hinkar. Så hämtade han oss typ sex timmar senare, och då med rågade hinkar. Man hade inget val, det var bara att fördriva tiden på det bästa sättet, att plocka. Då och då ett argt ögonkast från mamma, om man ville ta sig fem minuter och titta på intressanta molnformationer t e x. När han äntligen kom, och kört oss båda utmattade bärplockare hem, väntade den stora belöningen: En tallrik blåbär med mjölk. ???? Ja, men det är ändå ett underbart minne, och tack vare ditt foto togs jag raskt tillbaka fyrtio år i tiden…. varma hälsningar Helene

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.