Min lördagkväll

Min lördagkväll spenderade jag hemma i stugan. Det var så lugnt och skönt, och det ända ljud som lät var elden i vedspisen och väggklockans tickande. Jag låg länge på golvet framför vedspisen och kände den mysiga värmen från spisen längs ryggen och borrade in mig i Nanook som snarkade så sött.

13 Kommentarer på “Min lördagkväll

 1. Nicklas

  Så tråkigt att höra att din mormor blivit så sjuk. Blir tårögt när jag ser din morfar sitta vid sjukhussängen bredvid din mormor. Igår försökte jag trösta min kompis som är så ledsen för att hennes pappa fått en obotlig tumör, men precis som du säger så finns det mirakel. Nu innan jag lägger mig ska jag be en bön för att din mormor och min kompis Beloos pappa ska bli friska igen. God natt och kram på dig Jonna!

  Reply
 2. Eva

  Hoppas att allt går bra med Din mormor, det var så sorgset att läsa om att hon fått en stroke. Det är så skört mellan glädje och sorg, men hopp finns och låt inte det överge Dig. Underbar bild där Du ligger och får värme, dels från Nanook, dels från spisen. Härligt att Du har honom som vän och tröst.

  Kram/Eva

  Reply
 3. Skogsmulle

  Ni är så söta du och Nanook. Ingen ska komma och säga att ett djur inte kan vara ens bästa vän.

  Reply
 4. Mrs NoGood

  Hejsan! Jag har hittat flera fina bloggar skrivna av underbara människor det senaste och så hittar jag nu även din blogg. Herregud, vilken fantastisk blogg!! Naturligtvis för att du då är den fantastiska tjejen bakom bloggen. Vilket mod att flytta från GBG till uskogen i Norrland. Jag blir nästan avundsjuk på hur härligt du verkar ha det. Förutom detta med din mormor som naturligtvis är smärtsamt för dig att gå igenom just nu. Men precis som du skriver så händer mirakel hela tiden i världen så man ska inte ge upp hoppet hur illa det än kan se ut för stunden.

  Hoppas du har en fin söndag, du och din gulliga hund.

  Kram Mrs NoGood

  Reply
 5. Thérèse

  Ibland är det just det man behöver: stillheten, värmen, knastret och knäppandet från veden och en varm och trygg hund. Jag hoppas du fick det lugn du behövde. Kram till dig!

  Reply
 6. Ann

  Hej!
  Vilken fin bild! Tur att du har din underbara vän nu när det är jobbigt med din mormor. Hoppas allt löser sig till det bästa. Det är alltid fruktansvärt jobbigt när människor som står en nära blir dåliga och sjuka.

  Reply
 7. Junitjej

  Vilken mysig bild på dig och hunden! Vem tar alla bilder på dig?

  Så tråkigt att din mormor har blivit sjuk. Jag hoppas att hon snabbt tillfrisknar!

  Reply
  • Anna

   Hon tar bilderna själv med ett kamerastativ och fjärrutlösare. Kan tänka mig att det ligger mycket jobb bakom vissa av hennes fotografier. Kan inte vara helt lätt att fota utan att samtidigt titta genom kameran.

   Jonna, Skulle vara kul om du ville visa oss hur det går till när du fotar dig själv, kanske genom en Videologg?

   Kram och hälsa lille Nanook!
   Anna

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.