Morgon vid sjön

Denna lördagmorgon begav jag mig ner till stranden en stund för att få lite frisk luft och låta Nanook springa av sig lite. Det var så uppfriskande att vara där nere vid sjön! Det blåste enormt mycket men det var så underbart. Jag tycker om när det blåser sådär riktigt mycket så det känns som luften går igenom hela kroppen och själen och rensar ut alla bekymmer. Ja så brukar jag tänka i alla fall när det känns som man håller på att blåsa bort 🙂

Tog fler foton när jag var där som jag ska ladda upp senare. Nu ska jag bara dricka upp kaffet och så ska jag åka till Näsåker för att hämta lite grejer åt morfar och sedan hälsa på honom på sjukhuset. Ha en UNDERBAR lördag <3

14 Kommentarer på “Morgon vid sjön

 1. Magnus

  När stormen ven kunde min pappa få en enorm längtan efter att åka “hem” till Skåne för att få gå längs en lång sandstrand och “blåsa av” som han uttryckte det. Jag antar att han upplevde en kombination av samma känslor som du en blåsig dag på stranden men också att många minnen från barndomen komm tillbaka. Den där längtan efter att “blåsa av” har jag ärvt och jag har precis kommit in efter en härlig, blåsig promenad längs “min” strand.

  Reply
 2. Bella

  Hej Svejs! Jag råkade springa förbi denna blogg,och får ju säga vilken underbar blogg du har. Att få leva som du är det nog många som drömmer om i allafall jag.. Du verkar så jordnära,glad och positiv så det smittar ju av sig till mig fast vi bor låångt bort från varandra. Jag bor i Dalsland och är en kvinna med utflugna barn, jobbar inom vården. Jag kollar din blogg varje dag, men är dålig på att lämna kommentarer,får väl skärpa till mig:):) Ha det gött!! Tjingeling

  Reply
 3. Carola Sundström

  Hej!

  Om du visste hur mycket kul jag haft vid den stranden! Idag bor jag vid havet men mina minnen från mormor och morfar blir klarare och klarare ju äldre jag blir. Njut allt du kan för du vistas i en fantastisk miljö. Har kusiner i byn som har kvar sina hemställen och jag åker gärna igenom byn när jag kan.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.