Mycket på gång

Godmorgon på er!
Nu var det över ett dygn sedan jag bloggade sist. Det brukar inte gå så långt mellan gångerna och det känns alltid lite märkligt när det väl händer.  Oavsett om dagen har varit fullproppad med måsten så brukar jag för det mesta hinna blogga lite innan jag går och lägger mig. Det känns alltid så mysigt att lägga upp lite bilder från dagen och skriva några ord. Lite som en dagbok. Men igår somnade jag som en stock när jag väl skulle lägga mig, så jag han inte ens släcka lampan 🙂

Den här veckan kommer bli helt galet kaotisk. Det visste jag redan i söndags, och därför har jag förberett mig på det. Det är tusen saker som ska göras och många “projekt” ska avslutas. Det kommer bli lite stressigt att hinna med allt men det är mest roligt. När allt är klart kommer det kännas så bra. Jag ska berätta lite mer sedan om vad jag håller på med just nu.

Trots allt så började jag morgonen med en kopp kaffe utanför huset, i den varma morgonsolen. Då fick jag en liten energikick 🙂

En kopp kaffe i morgonsolen. Det är en underbar start på dagen 🙂

Våren gör sig påmind 🙂 Snart är den här

11 Kommentarer på “Mycket på gång

 1. Kristina

  Sidan har blivit så ljus och fin! Den passar verkligen jättebra på din blogg!!! Skir och ljus som en älva 😉 Kram

  Reply
 2. emma

  Det är ett gott tecken när man inte blogar ibland. Då har man ett liv utanför datorn också 😉

  Reply
 3. Birgitta

  Underbar start på dagen! Vår(vintern) är härlig i Norrland med redan ljusa kvällar och tidig morgonsol. Skön Påsk till dig o Nanook.

  Reply
 4. Nicklas

  Ha ha precis så där gjorde jag inatt somna med lampan tänd, var astrött efter allt plockande under flytten det var första natten på länge som jag fick sova en hel natt!!!

  Reply
 5. Roger I-son

  Hej Jonna !
  Kul att följa din blogg. Blir mer och mer sugen på en utflykt upp i landet i sommar tillsammans med min vän.
  Hoppas du har det gott i väntan på våren. Vill bara säga att jag tycker så himla mycket om dina bilder, speciellt dom som har det där härochnuiga (nytt ord?) i sig som din hand i gräset och snön runt omkring. Det är verkligen nuet för mig.
  Ha de gott och sköt om dig ………

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.