Några gamla bilder

Hej!
Hoppas ni haft en bra helg! Jag sitter här nu och har lite smått panik över att jag glömde kameran i min lillebrors bil. Jag hade verkligen planerat att hålla på med foto ikväll. Typsikt! Tur att han kommer hit i morgon igen 🙂

Eftersom jag inte kan ta några bilder ikväll så det får bli några gamla bilder istället 🙂

Åh tänk när Nanook var så liten! Det var ett tag sedan. Och tänk när det var så varmt ute att man kunde ha dörrarna till stora salen öppna. Jag fryser bara jag tänker på det 🙂

Någon kväll i december. Sitter i soffan och myser, och Nanook sover.

En kväll när jag hade varit ute och hämtat ved så möttes jag av denna syn när jag kom in i köket haha =)

Den här bilden tog jag någon gång i december. Jag minns att det var -38 grader ute då. Det var kallt!!

Den här bilden tog jag för en vecka sedan, när jag precis hade vaknat och upptäckt att det bara var 2 grader inne. Men jag ser ut att vara nöjd endå 😉

Beviset 🙂

8 Kommentarer på “Några gamla bilder

 1. Elin

  Hej sötis!
  Tack för din kommentar Jonna. Jag blir nog lika glad för dina som du blir för mina:) Hihi! Du känns som en tjej jag skulle trivas bra att umgås med:) Så din inbjudan om att jag och småkillarna får komma på besök värmer massor! Om jag får något ledigt i sommaren tror jag nog allt att vi kanske kommer upp till dig, kanske jag kan få med mig din kusin (ja hon är din kusin va?) Hanna..? Ladda batterierna lite och lära känna dig och Nanook.

  Ha det fint fina du!
  Kram E

  Reply
 2. Karin Sjölund

  Är nanook en “knähund” som far sin? tror att han är liten söt hund som ryms i knäna? 🙂 HAHA, ser även att han verkar följa med dig vad du än går, riktigt social hund precis som far sin :)! Skulle vara riktigt kul att träffa Nanook,Zack,Fanny och zacks andra två valpar som Fannys familj har behållt 🙂

  Reply
 3. LORISSA LOVEBOMB

  sv: det var riktigt gott 😀

  Just nu sitter jag i kamerafunderingar. Jag ska köpa en ny – tycker du jag ska köpa en kompaktkamera eller systemkamera? Har du några erfarenheter?

  Reply
 4. Cat

  Sv: Nej, jag är inte uppe så ofta. Var ju uppe nu förra helgen, innan det var det sommaren 2009. Var där varje sommar när jag var barn, men sen blev det mer sällan. har lite lösa planer på att bila upp i sommar, men inget är helt bestämt än 🙂

  Bilden när Nanook sitter vid datorn var ju bara för bra 🙂

  Kram

  Reply
 5. Mia

  ‘aha’ då vet vi vem som bloggar mest och bäst i familjen – härlig bild på din Nanook, som gör som matte brukar. Fin bildserie du bjuder på!

  Nä, fåtöljerna är för bra, vi somnar o hinner inte se något, vi får sätta oss i de rakryggade hårdare fåtöljerna hädanefter 😉

  Måndagshälsningar!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.