Några korta ord såhär på söndag

Godkväll!
Det är söndagkväll och helgen har som vanligt rusat förbi. Var till Sollefteå igår med morfar och mamma, men annars har jag inte gjort så mycket mer. I kväll ska jag försöka att lägga mig tidigt för jag har vänt upp och ner på dygnsrytmen ganska rejält den senaste tiden. Det är synd att det är så mysigt att vara uppe sent på nätterna 🙂

Hoppas ni haft en underbar helg mina kära bloggläsare 🙂 <3

I brist på bilder så fick jag ta en bild med webcamen istället 🙂

8 Kommentarer på “Några korta ord såhär på söndag

 1. Magnus

  Det är väl skönt att ha haft en helg då du bara “har varit”? Tror att det är rätt nyttigt att ha en sådan helg då och då för att bromsa upp tillvaron en smula.
  Ska också göra tidig kväll så jag säger go’natt och sov gott. Kram!

  Reply
 2. o

  Ord stora som små, vilken kraft de har, ett tack, en uppmuntran eller inte, de förändrar och formar våra liv, kram pårè!

  Reply
 3. Anna -Dagar av lycka

  Åh, du jag har precis sama proble med att vända på dygnet. Men vad gör man när man är som mest kreativ på kvällen/natten. hopplöst när man har tider att passa på morgonen bara, som att typ barnen skall till skolan och man själv ed för den delen 😉 Men lycka till med att vända det tillbaks då 🙂

  Ha en fin dag!
  kra
  /Anna

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.