Några ord i natten

Hej på er!
Åh vad lite jag hunnit fota och blogga de senaste dagarna. Jag sitter just nu och jobbar som en tok inför konstrundan och utställningen i Myckelgensjö den 1 maj. Vill hinna tillverka så mycket smycken som möjligt så både jag och min mamma jobbar järnet nu. Då blir det nästan ingen tid alls för att sitta vid datorn. Men det kommer lugna sig senare efter utställningen. Vill förresten passa på att tipsa er om konstrundan i Myckelgensjö den 1 maj, som är öppet mellan kl 11-17 i föreningshuset, för er som har möjlighet att fara dit. Ju fler besökare desto roligare! =)

Nej nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och sova lite. I morgon väntar ännu en lång, men rolig dag vid arbetsbänken.
Vill tacka er för era fina kommentarer! Alltid så glädjande att läsa era ord och vackra tankar! Det ger mig alltid ett leende på läpparna. Det betyder mycket! Tack!

Sov gott allihopa! Så hörs vi morgon! Kramar <3

Just nu är det -4 grader och massor med snö här i Grundtjärn, så jag gottar mig i lite bilder från sommaren som får mig att längta ännu mer till de vackra sommarkvällarna när man kan sitta ute på ängen i kvällsljuset. Åh jag längtar så jag nästan svimmar. Men tänk vilken underbar tid vi har framför oss 🙂

22 Kommentarer på “Några ord i natten

 1. Matilda

  Du har säkerligen svarat på den här frågan fler gånger, Kanske du ska lägga in den i “vanliga frågor”? =)
  Iaf, Vad är det för kamera du har? och vilket redigerings program använder du?

  Kram Matilda

  Reply
 2. Kenneth

  Skall nog försöka “lura” mina släktingar i Ramsele att besöka konstrundan i Myckelgensjö.
  Synd att man själv bor så långt bort.

  Reply
 3. Anna -Dagar av lycka

  Spännande med utställningen. Hoppas att du hinner med förberedelserna utan att jag ihjäl dig.

  Håller med dig, längtar också efter sommaren så att jag nästan svimmar 🙂

  Ha en fin dag!
  /Anna

  Reply
 4. Anette

  Hej Jonna!

  Här i Husum anordnar GFG (Grundsunda Framtidsgrupp) en dag som kallas för Husumdagen. Där kan man mot en billig peng boka ett marknadsbord – kanske något för dig och din mamma 🙂

  Anette

  Reply
 5. Nina

  Vad kul med utställning! Jag var med på konstrundan i påskas här hemma och oj, vad mycket mer tid det tog att förbereda än man tänker. Så jag förstår att du är upptagen med det=) Lycka till!

  Reply
 6. Lisa

  Hade först tänkt åka till Myckelgensjö då men nu verkar det tyvärr inte bli av.
  Lycka till med försöljningen på konstrundan! Kram

  Reply
 7. Birgitta

  Härligt med drömmar och insikt att sommaren kommer. Lycka till med konstrundan, synd att man bor för långt bort men ser fram mot fina bilder. Kram och Lycka till!!

  Reply
 8. Ingela Hörnvall

  Lycka till med allt jobb inför konstrundan!! Kan tyvärr inte vara där och träffa dig och se allt men jag önskar allt gott!! Kram Ingela

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.