Några tankar så här på en lördag

Hej på er!
Det är lördag eftermiddag och solen gick ner för en stund sedan så det är alldeles kolsvart ute. Jag sitter här med en kopp kaffe och värmer mig och ska strax sätta mig vid arbetsbänken och jobba. Mycket att göra nu inför jul och de kommande utställningarna som jag skall skriva mer om sedan 🙂

I natt drömde jag mardrömmar hela natten om att jag tappade röster på tävlingen och tillslut försvann från topplistan. Jag vaknade flera gånger och gnydde av oro och ibland nästan grät i sömnen. Och på morgonen när jag vaknade på riktigt så sprang jag till datorn och var livrädd att mina drömmar hade blivit sanna. MEN vilken lättnad jag kände när jag såg att jag fortfarande leder och att ni till och med röstat ännu mer så jag hade över 500 röster. Kommer nog gå på helspänn fram till 10 december när röstningen tar slut. Men åh jag är så himla glad för att ni engagerar er så mycket. Tack igen för all hjälp! <3

Jag var nyss ute en stund med Nanook. Ofta på lördagar brukar jag åka iväg en sväng för att låta honom springa lite fritt i skogen och så kan jag passa på att fota eller något annat. Älskar de där stunderna. Känner mig alltid lite som ny när jag kommer hem 🙂 Nu har jag fått lite frisk skogsluft så nu kan jag jobba bra ikväll.

Hoppas ni har en jättebra lördag! Kramar <3

Solnedgången var så vacker

Jag hittade ett ställe där jag aldrig varit, där jorden hade röjts upp vid ett kalhygge, och där fanns massivs med jättecoola stenar. Tyvärr så var marken stelfrusen och det gick inte att gräva eller lyfta på stenarna, men så fort våren kommer och marken tinar så ska jag fara hit. Har alltid gillat att leta efter häftiga stenar. Och senaste tiden har jag börjat läsa mycket om hur man hittar olika mineraler och kristaller. Jätteintressant! Här kan jag tänka mig att man kan hitta en del 🙂

Jonna was here 😀

19 Kommentarer på “Några tankar så här på en lördag

 1. Bodil

  Hej.
  Har hamnat in på din vackra blogg, läser och tittar med förtjusning.
  Kan inte låta bli att undra; du bor själv med din hund .. vem är det som fotograferar dig på alla de bilder där du själv är med? SÅ bra självutlösare är du väl inte ..?

  Reply
 2. Vesa

  Hoppas du vinner, ikväll så lagade jag mat ute vid grillen i shorts. De var inte så kallt bara +0,9. ha en trevlig lördag kväll..

  Reply
 3. Therese

  Lustigt nog drömde jag också om tävlingen! Jag skulle åka (?) och kolla upp deltagaren som låg på andra plats, för att se om jag verkligen skulle rösta på dig. Och så tog han också jättefina bilder och sjöng dessutom väldigt fint! Och så blev jag betuttad i honom och hade jättesvårt att välja vem jag skulle rösta på. :/ Men nu i vaket tillstånd ska jag såklart rösta på dig! 🙂

  Reply
 4. Karin Andersson

  Sprider ditt budskap om tävlingen och hoppas av hela mitt <3 att du vinner den. Underbar bild som vanligt och du lämnar lika fina avtryck efter dig. Du ska bara veta hur mkt jag gillar denna blogg och dig !! Kramiz !

  Reply
 5. Magnus

  Undrar vad Hälge och Mickel tänker när dom knallar förbi den där balanserade stenen? 😀
  Jag har också fått massor av friskluft idag, inte skogsluft utan sjöluft, så nu är jag så där härligt trött.

  Hoppas att du får sova drömfritt inatt.
  Stor kram till dig, världens bästa Jonna!

  Reply
 6. Lena

  Hej Jonna! Ska du inte ta och lägga in en genväg eller länk till röstningen för de som läser din blogg men inte läste just den dagen länken dit fanns. Inte säkert alla går tillbaka och läser allt. Vore synd om du missade några röster tycker jag. Heja på!:)

  Reply
 7. Evy

  Du tar så väldigt fina bilder så jag ser fram emot att just du får åka på den där resan. Vill se hur det ser ut där i norr och höra om allt vackert.

  Du får även ta en liten tur till Alnö och Härnön. Där finns mycket fint att fota, bl.a. min mammas föräldrahem som ligger så vackert ovanför en liten sjö. Men är rädd att skogen fått växa igen så den inte syns.

  Husen är i alla fall fortfarande kvar obemålade som var vanligt då.

  Reply
 8. Hemliga flickan

  Du är väl ute i natt och kikar efter Leoniderna, Jonna? Tror dom skulle passera nu den 16:e-17:e. Du som e så duktig på foto skulle säkert kunna fånga lite fina bilder! 🙂

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.