Nattens norrsken

I natt var det norrsken ute! Jättestort norrsken från olika håll samtidigt. Men det var också molnigt och stormvindar. Allt på en gång.
Det rörde sig så snabbt som jag aldrig tidigare sett. Det verkligen glödde! Så otroligt läckert. Önskar SÅ att jag kunnat visa er en film på allt så ni får se. Det är så man tappar andan.

Tog några bilder i alla fall, men eftersom det blåste så kraftigt så vibrerade kameran och gjorde att de blev en aning suddiga. Men det var väldigt, väldigt vackert i verkligheten!

021801 021802

12 Kommentarer på “Nattens norrsken

 1. http://carloine.com

  VACKRA BILDER. Själv så pipade min telefon till och meddelade att det skulle vara ordentligt norrsken, men tyvärr så hade vi det så muligt och snöstorm här.. Får njuta av dina bilder istället! 🙂

  Reply
 2. Stu

  Hey great ! It was 100% cloudy here last night, i could see on the Magnetometer graph that it was a strong one! but the previous nights Aurora was also very bright and fast moving, i’ve never seen the under side of it ripple and move so quickly and smoothly, incredible 🙂 shot continuously for a few hours and crawled into bed at 5am 😀

  Reply
 3. Ulrika

  Hej Jonna! Vill bara säga att dina bilder är fantastiskt fina. Du inspirerar mig så mycket och skänker så mycket glädje till så många. Tack!
  Du kanske redan sett denna, men om inte så vill jag tipsa: https://www.youtube.com/watch?v=xF27e59QU44, där de satt en kamera på en satellit så man kan snurra runt jorden och se bland annat norrsken uppifrån 🙂 Tänkte att du kanske skulle gilla det.

  Reply
 4. Marika

  Alltså jag drömmer dagligen om att flytta mer norrut, ut på landet & bort från storstaden. När jag ser dessa bilder multipliceras denna känsla med ungefär en miljon. åh.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.