11 Kommentarer på “Norrsken över Grundtjärn

 1. Katarina-Cinnamon

  Så otroligt vackert. Vi hade norrsken här också, men jag missade det som vanligt, hahaa. Det är inte så vanligt med norrsken den här årstiden, brukar vara mitt i smällkalla vintern som den visar sig

  Reply
 2. Sylwia W Nordlander

  Härligt att läsa din blogg, Jonna!
  Norrskenet helt underbart, fick inga bilder då min Kamera åkt i golvet, tråkigt!
  Du har all min beundran, att du som är så ung, flyttar och “står ut” med livet i glesbygd, omodernt, frysa, elda! Men vad stark du ska bli, och orädd, vilket liv du kommer att få, med dom egenskaperna i bagaget!
  All lycka önskar jag dig!
  Kram Sylwia

  Reply
 3. Linn

  Åh va fint norrsken!
  Vi hade det tydligen här också men jag missade det.
  Va snyggt det blev i din hall också! Timmerväggar är riktigt fina 🙂

  Reply
 4. Sofia

  Fin bilder! Tråkigt att jag aldrig har lyckats pricka in något norrsken i Grundtjärn, det skulle verkligen vara jättehäftigt! Och ja, nu längtar jag lite “hem till stugan”, men snart är det ju påsk!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.