Nu är jag tillbaks!

Hej allihopa!

Det var några dagar sedan jag skrev sist. Jag har verkligen haft fullt upp hela tiden, så det är därför jag inte hunnit skriva något. När jag väl haft lite tid har jag varit så himla trött så jag har gått och lagt mig istället. Min lillebror Filip och kusinen Niklas har kommit hit nu och ska stanna under helgen, så nu är det lite mer livat här jämfört när jag var helt själv här 🙂

Det har börjat bli riktigt kallt här nu, det har varit -2 grader tidigt på morgonen, och det är fortfarande augusti! Huvva! Som tur är så är snart skorstenarna klara så att jag kan börja elda här. Jag tycker verkligen det är jättejobbigt när det är kallt inomhus så man går runt och fryser hela tiden. Man känner sig nästan sjuk, och vill bara krypa ner i sängen.

Men nu, lite olika bilder från veckan 😉

Sitter i fikarummet och tar en paus från målandet

Jag fick prova att dricka äkta mjölk, direkt från kossan! =)

Söta kossor som samlas i en ring runt stegen =)

Sånna här möten får man på de små grusvägarna. En sån vill man inte krocka med 😛

På morgonen måste jag värma mig vid spisen, för det är så sjuuukt kallt tidigt på morgonen!

I min säng har jag massor av filtar för att klara kylan =)

Niklas

Brorsan

5 Kommentarer på “Nu är jag tillbaks!

 1. Elisabeth Kuhlin

  Gammalt kommer tillbaka ..i mitt minne då ja ser dig värma händerna från ugnsvärmen, gå med ragg/dunsockar inomhus…ligga i sängen för å få värmen från duntäcket …sätta på spis/ugn å Gud vet allt för å inte frysa…uuuhh! Mina år från stugan i Grötån/Bohuslän …väcker minnen. Hehe..då ja satt i soffan å kollade på tv
  kunde ja inte ha fötterna på golvet för där va Iskallt!! De drog från varenda dörr å fönsterspringa ..svinkallt överallt i långa perioder å ugnen va på dygnet runt för att ja inte skulle frysa “häcken av mig.” MEN va ja älskade de stället å vilken livskvalite. Å då våren kom hade ja glömt ..hur ja frös. Märkligt ..å sen kom sommaren å då kändes de avlägset på nåt sätt. Ångrar inte en sekund däruppe å vilka vintrar .. woow!! Massor med snö..å en jul fick ja hämta min egen gran ..i skogen runt hörnet. Du vet va du ska önska dig i julklapp Jonna ..eller?? Ragg/dunsockor, filtar, mer duntäcke å en ny ugn ifall den gamla bränt sönder. Kissekattar e fantastiska på å alstra värme å sen spinner dom så gott också . Kram Beth

  Reply
 2. Hannah

  -2??? Herregud, det är ju inte klokt – det är ju augusti! 🙂
  Vad kul att du är tillbaka på bloggen igen, har blivit besviken flera dagar nu när det inte kommit nåt nytt mysigt inlägg 😉 Jag har visat din blogg för mamma och till och med hon frågade mig igår om det hänt nånting med dig eftersom du inte skrivit på hela 3 dagar!! Hehe, många som följer din blogg med andra ord….!
  Hoppas vi ses snart, hälsa Filip och Niklas! Kram

  Reply
 3. Sara

  Åh, Jonna! Vilken dröm du lever. Jag sitter här i vår lägenhetskartong och bara längtar ut men vet inte hur jag ska ta mig ut. Vill andas skogen, se himlen, sjön!
  Ska bli kul att följa din blogg 🙂

  Reply
  • jonna Post author

   Hej Sara! Vad glad jag blir att du gillar min blogg! Jag förstår hur du känner dig i lägenheten, man längtar ut men det finns ingenstans att ta vägen! Du får komma hit och hälsa på mig någon gång! =)
   Kramar!

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.