Nu har jag vaknat

Hej på er!

Oj vad jag varit trött de här två dagarna sedan jag kom hem från resan. Jag hade verkligen mycket sömn att ta igen och dessutom har jag inte alls sovit så bra under de här två nätterna nu, så jag har vilat på dagarna. Jag har vaknat flera gånger på natten och trott att jag stått på släden och så har jag letat efter bromsen under täcket och fått panik när jag inte hittat den och trott att jag är på väg att köra in i ett träd haha 😀 Och så fort jag somnar drömmer jag om resan.

Det är ju som sagt så himla mycket känslor och intryck som hjärnan sorterar just nu, och jag kände att jag behövde samla mig lite innan jag kan skriva om mina upplevelser.  Men i kväll ska jag göra det! Det ska bli riktigt roligt att skriva om dagarna och berätta om resan så att ni får höra om den från mina ögon. Alla har ju säkert upplevt sin egen version av resan, och filmklippen visar ju bara en väldigt, väldigt liten del av hur allt var.

Men i alla fall, i kväll blir det ett långt blogginlägg om den häftigaste resa i mitt liv. Nu måste jag ut med Nanook eftersom han är lite less på att jag vilat idag. Sedan ska jag städa upp i köket och göra ordning på alla grejer vi fått. Det ska jag visa er sedan också!! 😀

Kram på er! <3
polar73

9 Kommentarer på “Nu har jag vaknat

 1. Anki

  Hej Jonna! Vilken omställning för Dig nu när Du är hemma. Längtar tills Du visar och berättar om resan. Oh, vad Nanook längtat efter Dig och nu vill han rå om Dig riktigt, därav denna längtan som han har att vara ute med Dig. Kram Anki

  Reply
 2. VI SOLENS BARN - FÖR EN VÄRLD UTAN GRÄNSER OCH RELIGIONER.

  Tack Jonna för att vi får “låna” dina ögon… Kramar och klappar!

  Reply
 3. Solweig

  De norska fjällen är såå mäktiga! Våra svenska blev ju lite “nedslipade” av inlandsisen. Även om dom har sin egen tjusning också.

  Förstår att du är trött Jonna, din hjärna rusar runt som en torktumlare på högvarv för att gå igenom alla intryck och sortera dom i någon form av ordning. Det är utmattande.

  Reply
 4. Sandra

  Haha, såna där drömmar är kul, men samtidigt får man lite panik 😀
  Nu är ju Nanook glad att matte är hemma och så sover hon bara, tänker han! Hehe ;P

  Reply
 5. Magnus

  Det låter som om Nanook ska sova utom räckhåll för dig några dagar framöver. Skulle tro att det gör rejält ont om du skulle få tag i hans svans och panikbromsa med den. 😀

  Sov gott båda två!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.