48 Kommentarer på “Om jag önskar mig något, brukar jag vänta på ett stjärnfall

 1. Catlover

  Jag skulle vilja uppleva ett riktigt fint norrsken. Tyvärr får vi sällan chansen till det här nere i södra delen av landet.

  Reply
 2. Sandra

  Dina foton alltså. <3 <3 <3 ! 😉
  Jag tog en paus från internet ett tag och kom tillbaka nu för att mötas av din Lucia film. Så underbart! Tack!

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh tack 🙂 <3
   Glad att du gillade lucia-filmen 🙂 Och skönt med en paus från internet! D

   Kram!

   Reply
 3. ingrid

  gud så vackra bilder du tar! och målar! är fortfarande helt starstrucked över din tavla du hade målat som fanns på galleriet, den med en manlig och kvinnlig gestalt. hoppas innerligt att den finns kvar när jag och min sambo flyttat till vårt egna hus så jag får titta på den varje kväll!

  Reply
 4. TE.

  Håller med aktiva dagar. Det känns som du börjar nästa kapitel nu, och det är ju kul. Tro på dig själv och att du behövs. Själv så njuter jag av en massa vackra bilder här och många har det blivit här på bloggen. Ovanför, bild två är ett mästerverk. Den är riktigt vacker! Jag kan tänka mig de före upplysningens tid och folk var mer vidskepliga att de såg onda andar och andra väsen på de undre bilderna. För det är vad jag ser. Nånting diffust som ska sluka ditt kära hus. =) Hoppas du blir klar med webbshoppen snart. En helt uppriktig fråga. Går det att komma över dina tomma marschaller??

  Reply
 5. Per Asp Bölen Junsele

  Underbara bilder har du inte gett dom några namn än så föreslår jag att du döper bild 2 till Stjärndrömmar

  Reply
 6. Mikael

  När jag gick ut med soporna sent igårkväll, fastnade jag ute en stund och tittade på den på nåt sätt extra stjärnklara himlen. Snacka om utsikt, man ser längre än någon någonsin rest.

  Reply
 7. Magnus

  Du får sluta att ta så fina bilder Jonna för snart vet jag inte vilka ord jag skall använda. 😀
  Du är så grymt duktig!

  Reply
 8. Mimmi

  Den första bilden älskade jag verkligen. Helt magisk. Jag älskar stjärnhimlen. Kan man möjligen få köpa den så man kan rama in den hemma?

  Reply
 9. Sebastian Gravesjö

  Fina bilder! Särskilt den med alla stjärnorna och trädet. Och fåglarna. Handen på hjärtat, är det photoshoppad? Fåglarna verkar inklippta. Har jag fel?
  Kul om du vill svara. Det brukar du inte göra när det gäller “kritiska” kommentarer, har jag märkt som följt din blogg i ett år.

  Hej svejs! från Sebbe

  Reply
  • Jonna Post author

   Japp fåglarna är inklippta. Hela bilden är gjord av fyra olika foton som jag lagt i lager på varandra. Själva grundbilden är stjärnhimlen, sedan har jag lagt mark, träd och fåglar över den. Brukar ju då och då lägga upp lite mer efterarbetade bilder här på bloggen. Älskar att blanda olika lager med foton i Photoshop och leka mig fram till helt nya bilder och effekter.

   Hej svejs!

   Reply
 10. TE.

  En liten hint eller så behöver jag terapi. Ett ansikte träder fram i den översta bilden. Även om det är bra att nån vakar över oss så vill jag nog ha nån kram till.=) Någon fler som ser som jag??? Trodde först det var stoftmoln eller del därav, där livet börjar. Det är snyggt gjort, lite diffust men tydligt.

  Reply
  • Mikael

   Du är inte ensam om att se ansiktet men även hela siluetten på nån som lufsar fram. Eller de inredigerade fåglarna eller den påpassliga stjärnan ovanför trädet. Bilden får mig på väldigt gott humör och för det får den högsta betyg 🙂 Jag ser mig den som ett bokomslag för någon rolig och småspännande barnbok. Undrar så vad Jonna tänkte eller hade för känsla.

   Reply
   • Jonna Post author

    Tack 🙂 Det glädjer mig att du gillar bilden!! 🙂 Är väldigt nöjd med den bilden själv. Den ger mig alltid en lite magisk känsla. Och kul idé om att ha den som bokomslag på någon sagobok för barn 🙂
    Skulle vara roligt att göra verklighet av den idén någon gång i framtiden.

    Reply
  • Jonna Post author

   Hej Mimmi!
   Oj jag missade din fråga i tidigare kommentar. Jo det går att beställa foton. Eller väldigt snart kommer det att gå. Jag kommer lansera en ny webshop med både smycken och fotoprints nu till årsskiftet 🙂

   Jätteglad att du gillar bilden!

   Kram!

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.