50 Kommentarer på “På tal om att flyga

 1. Marcus

  Ha ha, how cool is that! Great idea. Just thought to take a look at your block, good timing!

  Many must be looking forward to your awe inspiring ideas!

  Namaste Jonna

  Reply
  • Jonna Post author

   Thank you Marcus for all of your nice comments that you have wrote to me! I really appreciate it!! 🙂

   Namaste Marcus 🙂

   Reply
   • Marcus

    It comes from the heart Jonna. Your blog is really special to me and I think to many others aswell, as I could see in the few days I follow it. The forest is for me what for others is the church. One could call me a tree freak :D. First thing when I didn’t need diapers anymore, my grandfather took me out in the forest and showed me the world out there. My great grandfather even took me to the woods to plant a tree when I was a few years older. Nature is far more important than all the money in the world, from that point of view, you are sitting on a treasure! 🙂

    Namaste

    Reply
 2. Torkel

  Det var det häftigaste jag sett på länge! Hur många gånger fick du hoppa för att få ihop den sekvensen? Träningsverk?

  Reply
  • Jonna Post author

   Oj tack!! Vad glad jag blir!! 🙂
   Jag fick hoppa många gånger, så det tog ju ett bra tag. Det jobbigaste var inte hoppen utan själva landningen. Eftersom jag var barfota och marken i en skogen har en massa vassa grenar, stenar och annat som man fick landa på lite då och då.
   Men mina fötter har fått väldigt stark hud så jag klarar av det ganska bra nu 🙂

   Reply
   • Sandra

    När jag var i din ålder och frisk var jag jämt ute och rände i skogen och fick också starka “sulor” under fötterna. Tjejkompisarna förfärade sig och plockade fram fotfilar hej vilt men jag stod på mig 😛 Bevara du dina läder sulor! 😉 Kram

    Reply
 3. Larsleksing

  Som alltid så lyckas du förgylla min kvällsstund med nått roligt och härligt klipp, så här på kvällskvisten innan man lägger sig.

  Reply
 4. Anki

  Du är då helt sagolik. Nya upptåg varje gång man går in på Din blogg. Din blogg är det första jag går in på varje gång jag öppnar datorn. Du är en så stor inspirationskälla för mig och för många andra oxå.
  Tack snälla härliga Jonna.

  Styrkekramar
  Anki

  Reply
 5. Annina Torino

  Hej Jonna! Alltså jag vet inte vad det är med din blog och dig, men bara så du vet så var jag och hälsade på dig i natt (igen, det var ett tag sedan sist, då hade din mamma startat kakfabrik). Du hade ett jättefint kontor mitt i byn, ett litet kontorshotell av något slag, nytt och fräscht, med utsikt över byn från ditt skrivbord. Ja jag vet inte vad jag ska säga. Du satt och gjorde något bildspel i indesign och jag häpnades över de nya funktionerna som jag aldrig sett förut i programmet. Helgalet! 🙂
  Hälsningar från din lilla fanclub i Turin,
  Anna

  Reply
 6. Katarina-Cinnamon

  Så himla cool film. När jag var yngre och vi hade kvar sommarstuga då var jag mest ute i skogen och sprang, hoppade, åt vildhallon, klättrade högst upp på berget och njöt av utsikten. Var dit för ca 10 år sedan för att kolla läget, men suck, allt var igenvuxet, jag hittade knappt upp till berget och därifrån var det ingen utsikt att se.
  Ångrade att jag åkte dit, hade varit bättre att minnas det som det var när vi höll till där, men men…

  Reply
 7. Kung Karl Gustaf...

  Du vet man behöver tillstånd för viss flyg verksamhet…typ Ris-ballonger…
  Man måste kontakta transport-styrelsen…Det här är väl ett gränsfall…
  Men jag tyckte det såg riktigt trevligt ut….Kan du lära mej? Åh vad förvånad Silvia skulle bli & pressen….Du får dispens av mej om någon konstapel där i norr stoppar dej när du är påväg & handla…Hälsa bara från mej…Hans Majestät Konungen….
  Måste va praktiskt när det är mycke snö…& slippa snö-skor….
  Hälsa Nanook & Junsele varginnan! & Jag är en stor beundrare av Tages Julskinka!
  Mvh./Hans Majestät Honungen…

  Reply
 8. Silvia....

  Behövs hjälm de första lektionerna?
  Jag tänkte ge Kungen några lektioner av dej i Julklapp…
  Fast säj inget! Tänkte överaska honom…
  /Puss & kram…Silvia….

  Reply
 9. Sanna

  Gud så roligt!! Jag skrattade högt för mig själv här hemma!
  Du är fantastisk! Du är så fri, så full av kreativitet, fantasi, du känns som en oas bland all ytlighet och instängdhet!

  Puss på dig!

  Reply
 10. Carina Johnsson

  Jättehäftigt.Men akta dej för häx-jägarna.Dom bor i storskogen och letar efter sina offer runt Grundtjärn.Du är för härlig och duktig med din kamera.STOR kram från Hälsingland.

  Reply
  • BARBRO PERSSON

   Ja, hugaligen…här i skogarna får man akta sej för både häx & sex-jägare…
   Jag & Erna har beväpnat oss me både slang-bella & slagträ…
   Det finns så mycke skumt i skogarna härikring…Men jag brukar säja till Erna när vi är ute & jagar “skummisar´´ att dom är mer rädd för dej än vad du är för dom…Då blir hon lugn & siktar bättre…Det har hänt att vi tagit fel & träffat både polska bär-plockare & skogshuggare…& vanliga Jägare…Inte Häx & Sex-jägare som vi är ute & jagar egentligen…Men vi har fått in några fullträffar me både slang-bellan & slag träet…Dom är på akuten nu! Vi ber för deras själar…har aldrig sett någon så rädd förut…som när vi fick köra dom till akuten efter väl lyckad jakt!
   /Förmanande kramar från Barbro & Erna….

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.