10 Kommentarer på “Radioprat på ängen

 1. Magnus

  Förståndigt av dig att vara lite mer återhållsam med det privata Jonna. Jag har varit en smula förvånad över att du visat så mycket av din privata sfär tidigare. Du får bjuda oss läsare på mer av den underbara naturen runt omkring dig istället.

  Reply
 2. Martin

  Det mysiga i bloggen är att följa alla fina kort och livet i Grundtjärn, så bara fortsätta som vanligt är mitt tips. Undviker besök på söndagseftermiddag då…måndagar 05.00 kanske..

  Reply
 3. Kristina

  Tror också att du gör rätt i att vara lite mer anonym. Trist att det ska behöva vara så.
  Det finns ju så mkt annat vackert du kan fotografera och dela med dig av :=)
  Kram

  Reply
 4. Thomas

  Du får välja en dag då du har öppen butik för dom som vill handla smycken eller bara hälsa på. Eller bestämma att helger då är det helg. För jag kan förstå om det kan bli mycket ibland.

  Reply
 5. Amanda

  Hej,

  jag håller med om att det är en bra idé att vara lite återhållsam nu när du har blivit mer av en person som många människor fått kännedom om. Det har slagit mig flera gånger att du är som är ensam tjej där ute och folk vet var du bor och dina dagliga rutiner. Det oroar mig lite! Sen ska man självklart inte leva livet med rädsla, det är ju det som gör dig så modig. Men lite lagom försiktighet..

  Ta hand om dig och gör precis det som känns bra och rätt för DIG, trots att vi läsare är så nyfikna på allting.

  Tack för en fantastisk blogg, jag har inspirerats att ta ett steg jag aldrig skulle gjort om jag inte hittat in här.

  Cyberkram!

  Reply
 6. Ingela

  Tycker också att det är bra att du börjar att vara mer försiktig och så. Allt gott till dig, beskydd från ovan och ännu mer härlig inspiration till livet och konsten! =)

  Reply
 7. Gammelmor utanför Paris

  Tur att du inte bor i Frankrike jag menar i min stad !! Dâ hade du kunnat râka riktigt illa ut.. … i skogen här bredvid rumsterar poliser, drogade och fattiga sydamerikanska flickor inte bara pâ natten utan även pâ dagen, sâ jag har ingen lust pâ nâgra lângpromenader precis. Speciellt inte när man som du är en ung, vacker och blond svenska… Det existerar faktiskt onda eller maktsugna människor som letar efter ensamma kvinnor för att utnyttja dem eller roa sig. Att mobba sâdana krakar kan ge oväntade problem. Tyvärr finns de överallt.

  Men i Norrland och de snällaste människorna pâ jorden har du mindre att frukta och du har din mamma i huset bredvid. Folk vet vem du är och det är tryggt. Som jag sa tidigare. Jag har aldrig sett en fransk motsvarighet till de svenska bloggarna.

  Reply
 8. Isberget

  alltid lika underbart att höra din röst jonna (: saknar dej verkligen. jag håller på att kolla upp en möjlig helg nu om du vill ha höstbesök!?

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.