28 Kommentarer på “Reflektioner

 1. TE.

  Även med den svarta fläcken skimrar det vackert under slöjan. Tids nog blir dina önskningar uppfylla. Jag har svårt att tro annat 🙂

  Reply
 2. Sandra

  Jag önskar så att jag kunde ta lika vackra bilder som du. Den bilden där du svävar ovanför sängen har jag sett tidigare i din blogg och jag liksom fastnar alltid en extra stund när jag tittar på den. Vackert!

  Reply
 3. Svempa

  Hej Vännen!
  Jag tycker att du ser ut som en skugga av ditt forna jag. Tunn, blek och ämlig. Ja, rent av i upplösningstillstånd. Slarvar du med maten och sover för lite? 🙂

  Reply
  • Barbro

   Kan bero på att de sista bilderna är tagna i “svart-vitt´´
   & att hon trixat med bilderna så hon ser genomskinlig ut.
   & om man ställer in bländare & slutare på moderna kameror
   så kan man få fram det där upplösnings-tillståndet
   som du nämner i vissa av bilderna!
   Skuggan kan bero på att hon tagit bilderna så att det
   ser ut som en skugga.

   Mvh. Barbro.

   Reply
 4. Laila

  Hej!
  Gillar dina bilder och sättet du fotograferar, men måste säga att den här sista bilden med gungstolen gav mig oväntat lite kalla kårar längs ryggraden, jag tyckte den var olycksbådande. Visst är det häftigt hur en sån sak som ett foto kan ge så olika reaktioner och väcka så olika känslor hos människor? Jag har tittat på den flera gånger och samma krypningar kommer hela tiden. Märkligt tycker jag. Dom andra bilderna var desto mer vilsamma att titta på så det har jag gjort, flera gånger 🙂 Gillar speciellt den när du går mot sjön.
  Ha det gott!

  Reply
  • Märta

   Jag tänker på TID när jag ser den nedersta bilden. Hur någon har suttit på samma ställe tidigare, någon har tittat på samma utsikt, och någon annan innan dess. Och någon ska sitta där i framtiden. Vår jord har funnits så länge.

   Reply
  • Jonna Post author

   Hej Laila!
   Ja det är alltid roligt att höra om allas olika reaktioner på bilder.
   Men jag tycker din reaktion och känslorna som väcktes hos dig av bilden med gungstolen låter ganska rimligt ändå. Det är ungefär så jag själv känner för många av bilderna. Jag gillar att försöka skapa lite spökliga bilder. Som är någon blandning av vackra och otäcka. Som väcker lite känslor 🙂

   Det är så kul att det just väcker så olika känslor hos olika människor.

   Ha det gott! Kram!

   Reply
   • Laila

    Det är rätt fascinerande hur olika man tänker och reagerar inför olika saker, man vet aldrig riktigt i förväg hur det ska bli 🙂 Men jag tyckte mycket om Märtas tanke om tid – att någon har suttit där i det förgångna och någon ska sitta där i framtiden. Det tyckte jag om.

    Reply
 5. Ninni

  Fantastiska verk, Jonna! Du har en sådan ENORM talang. Jag hoppas att du är medveten om hur otroligt stor du är.
  Sista bilden gav även mig kalla kårar, den var rätt kuslig. Enormt skickligt dock!

  Stor kram! ♡

  Reply
 6. Dariosh

  Hej,
  För mig , när jag såg din undebara videoklipp, var det som om jag flög som en fågel, kännde mig delaktig i det underbara unik anaturen där du befinner dig, och kände avundsjuka, samtidigt som jag blev imponerad, och beundarde din unika initiativ att ta äventyret och våga ta steget att bli ett med naturen den vi kommer ifrån och återvänder till.
  Önskar dig det bästa.
  Dariosh

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.