Reportaget i SVT

Åhh vad mycket fina grattis-kommentarer jag har fått från er!!! Ni är så underbart goa och snälla! <3
Jag tänkte bara tipsa om att reportaget nu finns på SVT-play!  Ni kan titta på det HÄR!

KRAMAR I MASSOR! =)

Den här vackra och megastora tårtan fick jag från Norrmejerier!! Jag har ätit tårta tre gånger i dag och bjudit en massa folk men ändå är det mer än hälften kvar! Kom hit och ät tårta haha! 😀

13 Kommentarer på “Reportaget i SVT

 1. Tessan

  Åhhhh GRATTIS JONNA!! Jag kände det på mig att du skulle vinna!
  Kanon! 🙂
  Jag och Kickan var i grundtjärn idag och tänkte hälsa på dig,men vi fick inte tag i dig. Få komma och hälsa på nästa gång vi far upp 🙂
  Stor kram!

  Reply
 2. Elisabeth

  Grattis Jonna! Fick beskedet att du vunnit via ett sms av en norrmejeribonde! Du är en värdig vinnare! Bästa tänkbara ambassadören för Norrland! Kramar från mig och Ozzy

  Reply
 3. Gammel mor i Paris

  Samma här för târtan ser ovanligt god ut, men dâ behöver jag ett jetflyg för att komma fram i tid till kaffekvarten, men faktiskt väldigt god, ovanligt god…(suck)

  Gratulationer till priset Jonna ! Hoppas nu att svensk ungdom fâtt upp ögonen för denna ovanligt vackra och trygga plats pâ jorden med fantastiska människor. Idealet om man vill bilda familj, köpa hus, för man fâr mycket hus, natur och frihet för pengarna. 🙂

  Reply
 4. Anna-Maria

  Grattis Jonna! Är så glad över att få följa din vackra och inspirerande blogg, så du förtjänar verkligen priset. Hade varit kul att svänga förbi i Grundtjärn och hälsa på dig (och smaka på den där tårtan). Men det får bli någon gång till vintern när vi flyttat ner renarna igen:-)
  Kram//Anna-Maria

  Reply
 5. Ella

  Grattis!! Så roligt att du vann och extraroligt att du tänker köpa dig en rejälare värmekälla. Sånt våndas jag över…. att det kommer en ny vinter när du ska ha bara några plusgrader inomhus och måsta ligga på golvet och sova. Det blir alla tiders. Synd att jag bor för långt borta för att komma och äta av tårtan. Det skulle ha varit smaskens.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.