Så var man där igen

När jag återigen stod där med penseln i handen och började måla listerna runt den pastell-smuts-rosa dörren så fick jag en känsla av att jag gjort det här väldigt mycket de senaste månaderna. Det är inte klokt vad mycket väggar, dörrar, köksluckor, och lister som jag nu målat till ljudet av karlavagnen på radion och en suckande Nanook på någon närliggande matta. När jag var klar med hallen så kändes det så skönt att jag inte hade något mer som behövde renoveras här hemma. Men det tog tydligen bara några veckor innan jag var igång igen.

Fast, nu är det faktiskt bara dörrarna här inne som jag ska måla. Så det är ingen renovering på gång. Tack o lov 🙂

Måndagkväll hemma hos mig.

Måndagkväll hemma hos mig.

Tjohoooo

Tjohoooo

13 Kommentarer på “Så var man där igen

 1. KH

  Ikea kartonger….Verkar som det händer lite mer än bara målade lister…o dörr! Ska bli kul o få följa vad det är för projekt du har på G. 😉

  Reply
 2. Ann-Sofie

  Åh, känner så mycket igen det där! När vi målade/tapetserade och fixade i lägenheten innan vi flyttade in så var det alltid Karlavagnen som var på i bakgrunden och ibland hann även Vaken börja innan man var beredd att sluta för kvällen.. 🙂

  Reply
 3. Ida

  Vilken lyx att bo i eget hus och bara kunna måla och fixa precis när en får lust! Ser fram emot att se resultatet sen, blir säkert jättefint!

  Reply
 4. Sandra

  Men dörrar och lister gör såå mycket för resten av rummet! Snart färdig. 😉
  Akta den söta pallen så det inte hamnar färg på den. 😀

  Reply
 5. Åsa

  Härligt!
  Finns inget jag hat/älskar så mycket som att renovera.
  Älskar tanken på det, hatar det när jag är mitt i det och älskar det när det är klart 🙂
  Kram!

  Reply
 6. Helena N

  Jag säger som KH, kartonger, hmmm, det är nog något mer på gång än “bara” nymålade
  dörrar 🙂
  Blir spännande det här!
  Kramis Helena N

  Reply
 7. :D

  Snygg skugg pose!
  Med tanke på allt målande så är det säkert ikeas lack serie du köpt 🙂

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.