Sena nätter

Hej!
Åh tack för alla fina “krya på dig” kommentarer ni skrivit. Blir så glad för det! 🙂 Jag är på bättringsvägen nu! Men det var en uthållig förkylning det här. Inte likt mig att vara sjuk i så många dagar. Men kan ju inte påstå att jag har vilat så mycket heller. Full fart hela tiden 😉
Som vanligt sitter jag och jobbar med hemsidan och bilder just nu. Det gör jag verkligen varenda minut av min vakna tid nu. Därför har det blivit lite enformiga blogginlägg de senaste dagarna. Men det blir bättre snart! Så fort jag är klar med det här så 🙂

Jag ska återgå till arbetet. Jag skriver mer sen!
Puss och kram <3

Det har blivit många sena nätter

Och stackars lille Nanook som måste va med på allt 🙂 Han har inte haft det lätt den här veckan!

6 Kommentarer på “Sena nätter

 1. Skogsmulle

  Han är så himla söt din livskamrat (Nanook)! Krya på förkylningen. Har själv hostat o snörvlat i 2,5 veckor nu. 🙁

  Reply
 2. Matti Holmgren

  Det är just det som är fördelen med att vara egen! Man snurrar och snor på timmarna hit och dit, jobbar ognetar och sjunker in i det man håller på med. Man roas, utvecklas och frustreras över hur snabbt visarna på uret snurrar.

  Långtråkigt…ja det brukar sällan existera!

  Reply
 3. Karin

  Va gullig han är, Nanook! Han är lite lik en (jättecharmig) hittehund som mina kompisar adopterat fr Irland (via Hundar utan hem).

  Reply
 4. Nicklas

  Vad söt Nanook är, ja det är du också. Han ser ut att sova gott där på mattan, nu ska jag sova har varit vaken i snart 20 timmar, extremt mycket att göra med jobbet denna veckan blir så ibland när man har eget. God natt!!!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.