Slutspurten

Nu är det bara 3 dagar kvar innan en vinnare har röstats fram till Norrmejerier Stipendiet! Det har känts som om tiden både gått jättefort och jättelångsamt. Nu är jag så nervös så jag kan inte tänka på annat. Jag vill så himla gärna vinna detta! Säkert 90% av mina tankar denna månaden har jag tänkt på stipendiet. Och månaden innan jag blev nominerad gick 99% av mina tankar till att hoppas att jag skulle bli nominerad. Och nu är det inte långt kvar innan röstningen avslutas. Kan man bli mer pirrig och nervös? Jag tror inte det 😀

Så nu är det slutspurten som gäller. Om ni redan röstat en gång med mail så kan man lägga ännu en röst med SMS. Då skriver man “Y JONNA” till 72330. Smset kostar 5 kr.
Det skulle betyda så enormt mycket för mig om ni skulle vilja rösta genom SMS också. Varje röst behövs!!  <3

Såhär glad blev jag när jag fick reda på att jag blivit nominerad till Norrmejerier Stipendiet 2011!!

 

 

19 Kommentarer på “Slutspurten

  1. Lea

    Hej Jonna! Jag har röstat!
    Hittade hit genom min dotters blogg och jag är heeelt tagen, vilken tjej du är! helt fantastisk! Här kommer jag att stanna och läsa. Din blogg är såååå speciell, magisk som många säger. Tack för att jag får dela din vardag! Och jag väntar med spänning tills hemsidan är klar så jag får se dina vackra smycken.

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.