Smygtitt på nya kollektionen

Tog lite kort på några av smyckena i vår nya kollektion så ni får se vad det är vi jobbar med i verkstaden just nu. Det känns alltid mycket roligare att få se smyckena fint upplagda i montern. Annars är det lätt att man inte riktigt ser vad man åstadkommit när man bara sitter i verkstaden och jobbar. Att lägga upp dem fint så man verkligen får se det riktiga resultatet ger lite ny energi till att fortsätta! 🙂

Hoppas ni haft en riktigt härlig helg allihopa! ♥

Celtisk kärleksknut i armband och ring. Det är nog mina favoriter i kollektionen just nu.

Celtisk kärleksknut i armband och ring. Det är nog mina favoriter i kollektionen just nu.

Vi har jobbat mycket med rejäla silversmycken. Alla handgjorda och unika.

Vi har jobbat mycket med rejäla silversmycken. Alla handgjorda och unika.

Spiralhalsband. Har alltid älskat spiraler av alla sorter. Vet inte varför. Kanske för att det påminner om formen på en galax? :)

Spiralhalsband. Har alltid älskat spiraler av alla sorter. Vet inte varför. Kanske för att det påminner om formen på en galax? 🙂

Ännu ett silverarmband.

Ännu ett silverarmband.

Det är SÅ roligt att få lägga upp smycken i hyllorna i galleriet. Jag längtar så tills vi ska öppna upp galleriet och vi får samla alla smycken på en och samma plats. Då först kommer vi se hur mycket vi hunnit tillverka under månaderna som gått.

Det är SÅ roligt att få lägga upp smycken i hyllorna i galleriet. Jag längtar så tills vi ska öppna upp galleriet och vi får samla alla smycken på en och samma plats. Då först kommer vi se hur mycket vi hunnit tillverka under månaderna som gått.

53 Kommentarer på “Smygtitt på nya kollektionen

 1. Susanne

  FANTASTISKT vackra smycken! 🙂

  Älskar de längst upp…och även spiralen…och…
  Ja, de är lika fina alla! 😀

  Reply
 2. Madde

  Jätte fina, vilket jobb 🙂
  Älskar armbandet med hjärtat 🙂
  Samma fråga som ovan, har ni någon webbshop?

  Reply
 3. Micke

  Fina sillvergrejjjer! 🙂 Själv har jag gjort en tre meter hög bastuba i rent guld men ingen köper den! Fattar int varför, den kostar ju bara 50 miljoner kronor!

  Du kanske skulle börja ha ett stort sådant däringa irriterande popup-fönster på din bloggs förstasida? Då missar nog ingen att du har en webbshop. 😉

  Reply
   • Micke

    Nja, den är väl inte nedlagd, snarare stängd för tillfället: “Vår webshop är för närvarande stängd för handel, men surfa gärna runt på sidan och titta på vår smycken.” Men Jonna får nog svara själv ang. detta, är själv upptagen med att försöka sälja den förb… guldbastuban, jag skulle aldrig byggt den! Hmmm… om jag krymper den en halvmeter å sänker priset till 40 miljoner kronor kommer jag nog få den såld! Nu blev jag optimistisk igen! 🙂

    Reply
 4. KH

  Kärleksknuten är inget som ni kommer göra som halsband? Kunde ju fästas liknade kedja som spiralhalsbandet i vardera sida… Det skulle gillas! 🙂

  Reply
 5. Erika

  Åhh så vackra dom är. Det går liksom inte att ser ut en favorit, för alla är så gudomligt vackra. Jag bara älskar silversmycken, äger inget i guld eftersom jag inte tycker om det och har aldrig gjort, men silver är bara så fint!

  Reply
 6. Gabby

  Wow! Ni är otroligt talangfulla och jag önskar jag hade pengar så jag kunde köpa hela alltet! 😉 Underbart vackert! Det jag personligen tyckte stod ut mest var de keltiska kärleksknutarna samt spiralhalsbandet. Kul att få följa med i processen!
  Hoppas du får en fin start på veckan!

  Reply
 7. Karin

  Superfina smycken! Men det är nog tyvärr inte många
  som orkar resa till Grundtjärn. Det bästa är nog att
  sälja online genom din webshop och göra reklam här
  på bloggen.

  Reply
 8. Eva

  Oh, så vackra smycken. När kommer de att finnas till försäljning ????? Här var det mycket ” VILL HA “. Snart är det jul och då kommer tomten ……………………. eller. Önskelistan blir lång detta året.

  Reply
 9. Sandra

  Ni är så duktiga! Jag använder inte smycken, förutom pluggar i öronen, men jag gillar verkligen det celtiska setet! Tar ni emot special ordar? Då har jag ett projekt till er i framtiden. 🙂

  Reply
 10. Magnus

  Oj, oj, oj….. Så fina smycken! Ni är verkligen duktiga!
  Kan du inte filma lite “över axeln” på din mamma när hon jobbar i verkstan’ så vi får se lite hur det går till? Hade varit kul!

  Reply
 11. elisabeth

  Jag pinnar dessa bilder för att lägga in på min önskelista som finns på Pinterest, om det är ok för dig ? 😉
  Fantastiska !! Till mig och min dotter…

  kram

  Reply
 12. Samdra

  Otroligt snygga saker, duktiga ni är.
  Om man läser kommentarerna skulle ni tjäna på att öppna webbsidan igen 🙂

  Reply
 13. Isa

  Otroligt fina smycken! Jag blev väldigt förtjusta i spiralen. Jag älskar också spiraler. För min del beror det på att innan min treåriga dotter dog ritade hon en sol som såg ut som en spiral. Sedan hade hon en nära-döden-upplevelse då hon efteråt berättade att hon varit vid solen och vänt. Så för mig symboliserar symbolen solen. Har också fått veta att maurierna på nya Zeeland kallar symbolen för pånyttfödelse!
  Lycka till med ditt skapande!

  Reply
 14. Sandra

  Åh så fina smycken. 🙂 Verkligen proffsigt gjort. Utan tvekan detta som måste vara ditt kall, allt detta skapande. Fortsätt i samma riktning så kommer du garanterat bli ännu mer framgångsrik inom konsten. Kram.

  Reply
 15. Jenny

  Älskar era fina smycken! Så mycket känsla. Du får jobba på med webshopen så att vi kan önska oss av tomten 😉 Kram Jenny

  Reply
 16. Alina Jakobsson

  Underbara smycken! Jag skulle gärna åka förbi när jag är hemma kring jul. Har ni någon aning om nu hur ni tänker hålla öppet helgen innan jul? 🙂

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.