Som en sommardag

Idag fick jag tre fullastade kärror med asp-ved av min mormors systers man Sven-Olof. Han har öppen spis och då kan man tydligen inte elda ved av asp eftersom det sprätter så mycket av det. Så han hade rensat i sin vedbod och all asp ved fick jag idag! Så himla glad jag blev! Jag har en sista kärra med ved att lasta in i vedboden nu, ska strax gå ut och göra det. Det ger mig alltid en väldigt skön känsla att få lasta in ved i vedboden 🙂

Idag var det återigen en alldeles underbar dag. Det var varmt som en juli dag. Det vart dock lite åska mitt på dagen och jag fick så ont i huvudet just då så jag gick och tog en liten tupplur. Men sedan vart det klar himmel igen 🙂

Lastar in asp veden i vedboden! :)

Lastar in asp veden i vedboden! 🙂

Åskan på gång

Åskan på gång

 

9 Kommentarer på “Som en sommardag

 1. Tor

  Måtte solens strålar värma Dig några sommarmånader så som Du värmer oss läsare året runt!

  Reply
 2. F

  Hmm, jag har fått lära mig att aspved inte sprätter. Det är ju samma trädslag man gör tändstickor av. Ingen lövved sprätter, dock gör ju barr det… Tänk vad man lär sig olika ändå…
  Mysigt med åska!

  Reply
 3. Magnus

  Det är så mäktigt när åskmolnen tornar upp sig så där. Om man tittar en stund så syns det tydligt hur dom växer uppåt. Lite som lava som väller upp ur en vulkankrater. Och dom växer så fort! Naturen kan verkligen bjuda på mäktiga skådespel!

  Reply
 4. Sandra

  Usch, så det var lika räligt där uppe!? 😛
  Här hade vi 32 grader som mest, söder om Halland. Gillar att värmen äntligen är här, men det där var lite för varmt. Idag blev det regn som tur var, <3 det behövdes.
  Vilken härlig fredag du hade! 🙂

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.