9 Kommentarer på “Som i en annan verklighet

 1. Emilie L

  Hej tjejen! Jag har precis hittat hit, och älskar redan din blogg! Jag avundas dig som “vågade” släppa allt och flytta från en storstad till en betydligt mindre “by”?
  Jag känner mig så avslappnad när jag läser din blogg, det är inga krusiduller och ytlighet, detta verkar vara du rakt igenom och din vardag, med allt från renovering till vedhuggning. Så härligt!
  Jag känner att jag skulle vilja göra samma sak själv, flytta långt bort, till lugnet. Men så länge det bara är drömmar tänker jag fortsätta njuta av din blogg. Jag skulle tycka det var jätte kul om du ville visa lite bilder på huset, både inne och ute, har sett några få, men dom har jag snart tittat sönder 😛
  Tack för en härlig blogg!

  Reply
 2. Carina Johnsson

  Hej Jonna. Vilka vackra bilder.Du ser ut som en älva i gryningen som nån har kommenterat.Det är som i en saga som har blivit verklighet.Ha det gott där uppe.

  Reply
 3. ÄlgEva

  Som norrlänning älskar jag de ljusa sommarnätterna. Tack vare mitt jobb har jag sommarlov och kan kosta på mig lyxen att vända lite på dygnet. Så jag kan njuta lite extra:) Som vanligt underbara bilder!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.