Söndagstankar

Hej på er!
Idag är det söndag och jag har varit hemma hos min mamma hela dagen, där jag även är nu. Har varit här mycket nu de senaste dagarna eftersom vi suttit här och jobbat med hemsidan, texter och bilder. Annars har jag verkstaden och arbetsrummet i stugan hemma hos mig. Men det är skönt att sitta här och jobba också, och slippa tänka på att lägga i mer ved i vedspisen. Däremot är det väldigt kallt när jag kommer hem igen sent på natten. Har eldat så lite i stugan de här dagarna eftersom jag varit hemma så lite. Får ta igen det sen och tok-elda i några dagar sedan så väggarna blir varma igen 🙂

Nu är det inte mycket kvar att göra innan allt är klart med hemsidan. Nu är alla smycken inne på sidan, och nu är det bara några små detaljer och texter kvar. Det är så roligt! Jag älskar att sitta och jobba med det här. Och det är så otroligt spännande nu när målet är så nära! Åhhh det pirrar! 🙂

Jag har tjatat och skrivit mycket om det här på bloggen nu den senaste tiden, men det är ju i princip det enda jag gör och har i huvudet just nu. På nätterna drömmer jag till och med om det 🙂 Det har ju varit så intensivt arbete med det här nu så det är nog inte så konstigt. Och jag har drömt och längtat efter den här hemsidan i två år nu, så för mig betyder det så otroligt mycket. Jag brinner för det här. Jag verkligen känner hur jag blir hel när jag får jobba med det jag älskar, och därför är det för mig ett stort steg i mitt liv att äntligen få visa upp det jag kämpat med och drömt om så länge.

Nu är det dags för kaffe! Och här kommer lite bilder från där vi sitter och jobbar nu!
Kramar i massor till er!

Trött men superglad!! 🙂

Sitter nu och skriver in artikelnummer och kombinationer.

Här sitter jag och min mamma Anita och jobbar vid köksbordet hemma hos henne. Helt otroligt att hon gick med på att vara med på bild! Annars brukar det var ganska omöjligt 🙂 Vi fick ta om den här bilden säkert 10 gånger, mest för att vi inte kunde sluta gapskratta så fort bilden skulle tas ;))

15 Kommentarer på “Söndagstankar

  • Jonna Post author

   Jag gjorde ju en väldigt hastig och oplanerad flyttning i september. Kaminen jag hade köpt passade jättebra i salen i skolan, men får inte plats på undervåningen i stugan jag flyttat till nu. Det kändes jättetråkigt att det blev så. I den här stugan finns endast en vedspis och endast en skorsten. Så om jag vill installera en kamin på undervåningen måste jag ta bort vedspisen. Om jag fortfarande bor kvar här till sommaren så ska jag se om jag kan installera den på övervåningen som just nu är kallställt. Men jag får se hur det blir. I värsta fall kommer jag sälja den och kanske köpa en mindre sedan, eller någon som passar där jag bor, om det är här eller någon annan stans. Jag tycker det känns så synd att jag köpte en fin kamin som just nu inte används. Men ibland blir inte livet som man tänkt sig.
   Men jag får också ha i tanken att om jag hade bott kvar i skolan, så hade jag frusit mycket mer trots den nya kaminen, än om jag bodde här. Skolan är gigantisk med högt i tak och stora fönster, och jättesvårt att hålla varmt. Det blev rått och kallt så fort man slutade elda. Den här stugan är mycket lättare att värma upp och värmen håller sig längre, trots att här bara är en vedspis. Så det är på två sätt 🙂

   Ha de så bra!
   Kram / Jonna

   Reply
 1. Eva

  Ja Du Jonna, roligt att Din mor ville vara med på bild. Ser ju att äpplet inte faller långt från päronträdet. Vacker dotter och lika vacker mor !!!!!! Ni måste vara otroligt stolta över varandra. Nu ser jag fram emot hemsidan, det har jag tjatat om i flera inlägg. Vill så gärna visa upp den för maken (väl uträknat, eller hur?).

  Ha en bra vecka/Kram Eva

  Reply
 2. Jessica

  Kul att se mamma Anita! Känner igen henne från när jag var yngre och bodde i Sollefteå. Din mamma är klasskompis med min storasyster Annette, som bor i Stenungssund. Bodde inte din mamma och pappa där också? Trevlig sida och fina bilder!! // Jessica.

  Reply
  • Jonna Post author

   Hej Jessica!
   Tack för din kommentar! 🙂 Ja vi bodde i Stenungsund nästan hela min uppväxt! 🙂
   Umgicks jättemycket med Anettes dotter Angelica när jag var liten. Har många minnen därifrån! 🙂 Roligt att du hittade hit!
   Kram!

   Reply
 3. ina

  Vilken söt mamma du har 🙂 Jag var tvungen att kolla efter om jag läste rätt att det var din mamma, hon ser jätteung ut!

  Reply
  • Jonna Post author

   Haha vad gulligt sagt! Ska säga det till henne. Kanske hon kommer våga vara med på bild oftare hihi 🙂
   Kram på dig!

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.