Spännande

Goddagens kära läsare!
Det är en vacker förmiddag här i Grundtjärn med lite sol som tittar fram mellan molnen. Jag sitter som vanligt och grejar vid arbetsbänken. Men idag är det en lite annorlunda dag. Det kommer nämligen hit en fotograf vid namn Jens L’Estrade (Coolt namn!) som studerar bildjournalistik på Mittuniversitet i Sundsvall. De läser en kurs nu där de ska göra ett multimediaprojekt med temat “Norrland“. Han frågade mig ifall jag skulle vilja vara med i det här projektet, och jag tyckte det lät kul! Det här kommer pågå i två veckor och han kommer att vara här några gånger och dokumentera mitt liv i bild, ljud och video. Det kommer bli minst sagt spännande. Jag måste erkänna att jag är lite nervös! 😀 Men som han sa så är det ju inte alla som får ett sådant projekt om sitt liv. Det kan nog vara kul att ha i framtiden. Men det kommer nog kännas lite ovanligt nu till en början. Det går ju att likna lite vid när en tidning kommer och ska göra ett reportage, bara att det nu blir mycket mer utdraget och mer naturligt. Det kommer nog bli lättare att verkligen få fram varför jag gjorde det här valet att flytta hit osv. Det är svårt att helt få fram sådana “djupa” saker på bara en kort intervju. Allt det här handlar ju om så mycket mer. Det är därför bloggen är så viktig för mig. Här kan jag verkligen uttrycka i bild och ord precis vad jag menar.
Han kommer nog när som helst nu, så bäst jag stänger datorn. Måste dammsuga! 😀
Hoppas ni alla har en bra dag! Kram på er <3

Webcam bild på mig och Nanook just nu 🙂

16 Kommentarer på “Spännande

 1. Magnus

  Håller tummarna för att han lyckas förmedla dina känslor och tankar på ett naturligt sätt. Just att förmedla någon annans tankar, känslor och värderingar, utan att få med lite av sina egna på ett hörn, är inte lätt. Lycka till, båda två! 🙂

  Reply
 2. Skogsmulle

  Gud vad kul! Han kunde nog inte ha valt en bättre person att följa! 🙂
  Vilken otroligt söt vovve du har!! Jättefin!

  Reply
 3. Nicklas

  Men vad kul och spännande! Själv har jag suttit med bokföring hela dagen suck.
  Förresten tände kaminen för första gången i höst börjar bli lite kyligt även här nere,
  satte mig i soffan med ett glas vin och en bra bok och bara myste och lilla hunden ligger framför kaminen och njuter av värmen han med.
  Fin bild på dig och Nanook sååå fina båda två!

  Reply
 4. Maggie

  Hej!
  Jag är en ny bloggläsare! Blev rekommenderad av en annan bloggläsare på en annan blogg och jag är så tacksam för det! Du verkar vara en sådan företagsam tjej och du tar så vackra bilder! Nu skall jag följa din blogg! Fler borde våga följa sina drömmar som du!

  Reply
 5. Matti Holmgren

  Haaa… Städa i sista minuten! Snacka om att man kan känna igen sig själv i det.
  I bästa fall hinner man peta undan damsugaren innan gästerna kliver in… Nästan bättre att inte veta när det kommer folk…
  / Matti

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.