Stilla

Knopparna på träden ligger i väntan på att värmen ska återkomma. Det var som om allt stannade upp när de isande vindarna kom. Våren håller andan tills tiden är inne att göra ett nytt försök. Ibland står det bara stilla.
Det gör både våren och jag just nu.

050602050601

24 Kommentarer på “Stilla

 1. Åsa

  Duktiga jänta, vilka vackra bilder du tar! Vi får hoppas att våren och alla vi andra kommer igen med nya krafter när vi får lite mer värme…
  Hälsningar Åsa i Dalarna

  Reply
 2. Gunilla

  Ibland behöver vi stanna upp!
  Det är så dubbelt. Jag vill ha värme men oxå njuta länge av våren!

  Reply
 3. H

  Helt underbara bilder! Jag skulle vilja kliva in i den övre bilden och stå där på ängen och ta in allt lugn som finns där.

  Reply
 4. Märta

  Även om det inte är kul med kyla nu i maj så är det ändå skönt att få känna förväntan, längtan. Jag är rätt glad över att det har blivit kallare här i Göteborgstrakten också, det gick så fort – för fort – för någon vecka sedan när allt slog ut med racerfart. Tiden mellan hägg och syrén får ju inte vara för kort!
  Du fångar verkligen det undersköna i naturen med din kamera!

  Reply
 5. jonas nohrstedt

  älskar din text till inlägget “stilla”, orden är som flytande poesi. det låter så härligt i munnen när man säger orden. som sagt, så är det nödvändigt ibland att vara stilla för att sedan börja röra sig på nytt för att vara på väg vidare.

  Reply
 6. TE

  Hur är det tjejen? Ibland är det bra att stanna upp om det snurrar för fort. Lite som att köra åt sidan för att se om man kört rätt. Även o målet hägrar såär resan dit lika viktig och ibland mer. Jag kan lova att våren och värmen kommer igen. Dina bilder liksom du är magisk!

  Kram!

  Reply
 7. Roger Ivarsson

  Hej Jonna!
  Fantastiska bilder du tar, de blir så på något sätt magiska i nuet och i tanken på den text du har skrivit. Underbart fina. Njuter av detta jordnära.
  Roger

  Reply
 8. ScienceHelena

  Magiskt vackra fotografier! 🙂 Våren får vila en stund till… Sedan hoppas vi att den kommer med energi och kraft! Lika kraftfullt som de här två fotografierna!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.