Stora planer på gång

Hej på er!
Jag fick lite städryck nu såhär på söndag eftermiddag. Äntligen säger jag bara. Det var på tiden 😉 Jag har länge nu gått och tänkt att jag måste göra ordning inne i salen. Jag har ju aldrig använt det rummet, utan bara haft det som ett slags lager och möbel utrymme. Nu har ju jag en jättebra kamin som jag kommer att installera inne i salen, och därför tänkte jag nu göra jättemysigt där inne. När min kompis Frida från Myckelgensjö var här senast så sa hon något väldigt smart. “Varför sover du inte i salen nu när du har en grym kamin här inne?

Jag hade faktiskt inte tänkt på det. Nu under vintern tänker ju jag stänga ner sovrummet och sova i köket. Men jag ska faktiskt bära in sängen till salen och göra fint där inne. Jag tror faktiskt att den nya kaminen kommer att kunna värma upp hela salen. Jag ska ge det ett försök i alla fall! Kan hända att det blir svårt när graderna börjar närma sig -30, men det får jag ta då. Allt är värt ett försök 🙂

Så den här dagen kommer jag ägna till att röja i salen. Konstigt nog tycker jag det känns roligt! Jag tror nämligen att det kan bli riktigt mysigt 😀

Hoppas ni har en härlig söndag!
Kramar <3

Bär ut lite grejer för att få mer plats

Tummen upp för städryck!

Myspaus

 

11 Kommentarer på “Stora planer på gång

 1. lars ersa

  det där kommer ju bli fint, kaminen du köpt kommer garanterat att värma upp rummet tillräckligt för att vara därinne. föresten så verkar du ju inte vara den frusnaste heller,ser fram emot när du donat färdigt och hur fint och mysigt det blir då. ha en bra kväll.

  Reply
 2. Nicklas

  Tror säkert att det blir mysigt i din sal Jonna, hoppas få se bilder när du städat och röjt färdigt, ska bli roligt att se hur det blev!

  Reply
  • Jonna Post author

   Jo jag har element, men om jag skulle värma upp huset med element skulle jag bli så fattigt att jag tillslut hamnar på gatan. Ett enda element har jag igång på vintern, och det är i badrummet. Det elementet kostar mig ca 1700 kr i månaden, och det badrummet är superlitet.

   Innan jag flyttade hit så hade jag inte så stor koll, och tänkte ” varför måste man elda i kamin? Man kan väll ha element?”, men när jag flyttade hit förstod jag varför 🙂
   Det blir för dyrt helt enkelt. Men de flesta som bor i hus såhär har ju riktiga värmesystem. Jag har inget värmesystem och därför är kaminen och vedspisen det enda värmekällan, och då är det svårt för värmen att hålla sig.

   Sen kan man ju värma upp med el om man vill, men då måste man ha råd med elräkningarna sen 🙂

   Reply
  • Jonna Post author

   Haha ja jag håller med!
   Om ändå Nanook kunde hjälpa till någon gång :D! Men hemma hos mig är det kvinnan som får bära tungt och jobba hårt medan “mannen” ligger på soffan och tittar på 🙁

   Ha det bra Johanna!!
   Kramar i massor <3

   Reply
 3. Thomas

  Hur gick det med att vända på dygnet? Jag försöker själv men det går inget bra fastnar alltid med något när jag ska gå och lägga mig.

  Reply
 4. Funny&Fluffy

  ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡
  Jag kanske kan muntra upp dig lite!

  Jag har en blogg som uppdateras med
  roliga, fluffiga, söta videos!

  Om du älskar söta djur så kommer du nog tycka om den här bloggen 🙂

  Välkommen att kika in ♡

  PS! Bloggen har som syfte att stödja ett katthem som tar hand om hemlösa katter (läs pres)

  Reply
 5. Karolina

  Mycket bra idé klart man ska sova framför kaminen, urmysigt är de ju 🙂 Du kanske ska fundera på att testa var det drar in mest kyla, att hänga tjockare gardiner framför fönstren, ha en matta som går upp mot väggen etc kan göra ganska stor skillnad om det är dragigt…sen så borde väl vovven kunna värma….själv har jag katten som sover vid mina fötter, vilket är välkommet kalla vinternätter 🙂

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.