Tack

Vill från hela mitt hjärta tacka er för alla jättefina gratulationer som ni skrivit idag. Har nog aldrig fått så mycket gratulationer någonsin, under hela mitt liv sammanlagt. Jag blev verkligen rörd av att läsa allt fint. Tack underbara ni <3

Har haft en jättefin födelsedag. Jobbade större delen av dagen men den förgylldes av mycket roliga besök, glass och bullar, och vackra blommor och fina paket. Nu på kvällen kom min storebror Isac och hans Hannah hit och de ska vara i Grundtjärn hela helgen. Älskar när dem är här. Vi hittar alltid på så mycket roligt då.

Så jag kommer nu att somna med ett leende på läpparna. Underbar dag. Är så glad för allt! Livet som 23-åring har börjat bra. Det här kommer bli ett roligt år. Det känner jag på mig 🙂

Kramar i massor till alla ni läsare där ute <3

Multiexponering av blommorna på ängen och ett hjärta som satt på ett jättevackert paket som jag fick av min vän Emma.

11 Kommentarer på “Tack

 1. Emelie

  Grattis fina Jonna till dina 23 år:)! hoppas din dag var underbar! Och stort tack för att jag får lov att läsa denna fina blogg varje dag, jag blir så glad av dig och dina oerhört vackra bilder! Det är fantastiskt! Du e så begåvad! Just keep doing what you do! =) bilden här ovanför är ju, som vanligt, riktigt fin!! 😀 GRATTIS på födelsedagen igen! Kramar Emelie:)

  Reply
 2. Evelina

  Vad härligt att höra att du har det bra, det får mej till ett leende att läsa! Och varje fång jag går in här 🙂 Jag skulle vilja leva som dej Jonna. Jag är själv uppvuxen på landet, men är “tvungen” att bo i stan nu när jag pluggar. Tur att jag har min familj som lever på landet fortfarande, jag skulle inte klara mej annars! Det är liksom något speciellt med landet….lugnet, miljön och naturen!
  Kram på dej

  Reply
 3. Emma

  Åh, vilket fint kort! Och vad glad jag blev att du gillade presenterna. Stor kram till dig från mig!

  Reply
 4. KK

  Stort grattis fina Jonna! Du vet väl att du är en av de absolut trevligaste bloggarna och att vi, dina läsare tycker om dig! (och Nanok såklart!) Ditt 23e år kommer att bli underbart och händelserikt! Stor kram!

  Reply
 5. Johan & Johan

  Tack för besöket! Du får så fantastiskt vackert! Sådär skulle man bo egentligen. Hoppas inte hundarna blev rädda när vi åkte iväg med motorcyklarna. 😉 Stor kram!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.