Tack

Godkväll på er!
Tack så hemskt mycket för alla era tips på förra inlägget! Så fint av er att bry er så, och dela med er av olika tips för att undvik myggbett/lindra myggbett osv. Otroligt värdefullt att veta! Jag fick genomlida en natt till efter mitt inlägg, och denna natten var ganska jobbig också fast det var ändå mycket bättre än innan. Nu känns det äntligen som myggbetten börjat försvinna. Så skönt! Hädan efter ska jag skydda mig mycket mer när jag går ut i skogen. Jag får skylla mig själv lite som slängde av mig både byxor, strumpor och skor. Och konstigt nog märkte jag inte alls att jag blev biten. Jag var nog förtollad av allt det vackra. För det var en vääääldigt fin natt. Det var den där natten när jag sprang ut i pyjamas och fotade osv. Har inte visat alla bilder jag tog den natten än. Ska kolla igenom dom sen när jag har lite mer tid.

Idag har jag varit på marknad i Backe med mamma, Hannah och hennes mamma, och lille Noak. Det var riktigt mysigt. Älskar att gå runt på marknader. Det är alltid så go stämning. Vi åt pizza och jag köpte en sele åt Nanook, eftersom den förra hade gått sönder. Sedan har jag varit hos gammelmorbror Tage och ätit glass med hjortron. Så det har varit en riktigt bra söndag.

I kväll ska jag ta det lugnt och ha filmkväll med Michael. Perfekt avslut på veckan 🙂

Hoppas ni haft en bra helg!! KRAM på er <3

En bild från i fredags när jag och Nanook satt i bilen och väntade på att en skur skulle gå förbi :)

En bild från i fredags när jag och Nanook satt i bilen och väntade på att en skur skulle gå förbi 🙂

 

Och natten till idag satt jag vid den här elden. Mysigt som alltid. Att sitta vid en eld på natten och endast höra elden spraka och nattfåglarna sjunga....det är underbart. Så avslappnande.

Och natten till idag satt jag vid den här elden. Mysigt som alltid. Att sitta vid en eld på natten och endast höra elden spraka och nattfåglarna sjunga….det är underbart. Så avslappnande.

 

Finisen

Finisen

8 Kommentarer på “Tack

 1. Magnus

  Egentligen skulle ju Nanook ha en riktig hundbur i bagaget att åka i, för sin egen säkerhets skull. Och för dom som sitter i bilen. Sitter han i bagaget och olyckan skulle vara framme så kommer han farande genom kupén, och då är han tung som en elefant, bokstavligen.
  Fast han är himla söt där han sitter fram hos dig. Det finns ju speciella selar som man klickar fast i bältesfästena och det kanske du skulle investera i om han brukar åka i fram- eller baksätet. Vill ju att ni skall kunna åka så säkert som möjligt! 😉

  Reply
  • IG

   Så gör jag med min hund, hon har en säkerhetssele som spänns fast i bilbältet. Hunden får sitta fram med nosen ut genom rutan, och det är billigare än en bur!

   Reply
 2. Susanna

  Hej Jonna! Tänkte bara fråga lite. Hur klarde du dig där ute på landet när du flyttade dit? Hur hade du det med jobb och hela den biten? Var det genom företaget du gick runt eller? Det kliar i hela kroppen på mig ( förlåt om det börjar klia i myggbetten nu;) ) efter att flytta ut på landet men det är så svårt om man ska hitta bostad och jobb. Det måste liksom klicka ihop på ett bra sätt känns det som för att man en ska kunna ha chansen för att ens kunna flytta till landet från storstan. Har du några tips? Skulle uppskattas mycket 🙂

  Ha det då bra och mysigt med kärleken din!
  Många hälsningar från Malmö

  Reply
  • Thomas

   Susanna du behöver inte flytta så ensligt som Jonna för att få samma fina natur. Det finns byar som är bara ett par mil från Sollefteå och då kan du jobba i stan där det är betydligt större chans att få tag på jobb. Dock får man söka på fler ställen än platsbanken eftersom 80% av jobben inte annonseras där. Om du inte är lärare för det söker dom jämt.

   Reply
 3. annette

  hej.
  jasså marknad i Backe minsann.. då har nog mina förädrar varit där !
  inte så långt från svanabyn juh 🙂

  Reply
 4. Kerstin

  Varför kallas Tage för gammelmorbror? För så gammal är han väl inte?
  Han kanske skulle tycka att det var bättre om ni bara sa Tage.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.