Tar vara på ljuset

Klockan är tre på dagen och solen gick precis ner bakom skogen. Timmarna med ljus minskar för varje dag som går. Nu vill jag ta vara av varje ljus minut. Det behövs inför den kommande vintern. Jag var nyss ute och såg hur solen gick ner. Det var så vackert, som alltid. Och tanken på att det är november känns nästan overklig. Mitt livs vackraste november!

15 Kommentarer på “Tar vara på ljuset

 1. Hanne

  Jag vill först säga att jag älska att vara inne på din blogg för jag känner mig lite som hemma och jag blir så lugn. Sen undrar jag om du kommer länka ut din hemsida när den är klar, längtar till att få se allt! Ha det bra 🙂

  Reply
 2. Roger I-son

  Hej !
  Du gör det igen, tycker så mycket om de där bilderna med gräs och strå i ihop med ljuset. Som någon skrev ovan, balsam i själen. Det är så mycket nu i de bilderna som jag tror att du vill åstadkomma.
  Ha de gott…

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.