The magic of nature

Tänkte att jag skulle lägga ut det nya bildspelet som jag visade nu när jag var i Finland. Har gjort ett liknande förut men nu är det uppdaterat med nya bilder! Så om ni har 4 minuter över; sätt på på bra ljud, luta er tillbaks och njut av naturens helande kraft ♥

29 Kommentarer på “The magic of nature

 1. Linnea

  Åh vilken underbar film! Jag bor på en plats inte allt för olik din men jag tror inte jag sett och uppskattat naturen så som du kan göra. Det finns så mycket vackert. Och så mycket lugn, samtidigt som naturen kan vara krävande och vild.

  Reply
 2. Ida

  Tack Jonna för att du gör det här och delar med dig. Jag fick en massa kraft och energi av den här filmen.

  Reply
 3. Magnus

  Underbart! Jag kom hem från jobbet för en liten stund sedan och det här var precis vad jag behövde efter en seg arbetsdag.
  Nu ska jag krypa ner under täcket!
  Natti-natti!

  Reply
 4. Bella

  Jättefin film! Jag skulle nog fadeast ut musik lite tidigare och lagt till när du lyssnar på isen i slutet, det hade blivit en underbar effekt och ett riktigt bra avslut när du tittar rakt in i kameran.

  Reply
 5. Mitra Sohrabian

  Helt fantastiskt, vilken film.så fint film du har gjort. Man blir så lugn och avslappnad och det är en sådant njutning att se på den.Tack Jonna.Kramar

  Reply
 6. Birgitta

  Vilka sköna 4minuter, njuter av alla dina bilder. Måste erkänna att jag ibland bläddrar tillbaka i ditt arkiv för att njuta av din Luciafilm, den ger mig underbar avspänning när det känns lite för stressigt,. Tack för att du delar med dig och ha en riktigt skön helg trots snöoväder.

  Reply
 7. Monnah

  Makalöst! Det här delar jag på Facebook. Jag älskar att bo så nära bergen som jag gör här, men jag saknar känslan av att kunna gå ut i skogen bakom huset eller ta en runda i havskanten som jag kan göra hemma i Sverige på sommarstället. Tack för allt vackert du delar med dig av!

  Reply
 8. Fanny

  Hej Jonna! Vilken fin film! Jag har en fråga jag skulle vilja ställa dig: nämligen vad du försörjde dig på i början när du flyttade till Grundtjärn? Innan du börjat blogga och så. Eller bloggade du redan i göteborg? Jag har en dröm om att bo närmare naturen, vid skog och hav, som jag vuxit upp. Och jag är väldigt kreativ och vill skriva och skapa mer så jag tror att jag säkert sku komma på saker att göra och tjäna pengar på – sedan. De flesta jag talar med om det här ser mest bara utmaningarna och den första frågan folk ställer är alltid: vad ska du jobba med då? Så jag undrar alltså: visste du på förhand? Eller växte det fram?
  Tack för en inspirerande blogg! 🙂

  Reply
 9. Sandra

  Mycket fint filmklipp! Jag bor väldigt centralt i en stad och har inte alls nära till natur på det sättet som du har. Ibland önskar man att man hade det!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.