Tid för reflektion

Nu sitter jag i baren på båten som går från Vasa till Umeå. Det känns så lugnt och skönt. Älskar den där känslan som infinner sig efter en intensiv tid med mycket att göra. Här på båten kopplar jag bara av och kan tänka tillbaks på dagarna i Finland med glädje. Jag åker härifrån med fina minnen och en härlig känsla av att massa bra saker väntar framöver.

Hoppas ni haft en jättebra helg mina fina läsare ♥ Kramar
032202

7 Kommentarer på “Tid för reflektion

 1. Paula

  Vad härligt! Ta nu å göm undan den här känslan å så tar du fram den inför nästa föreläsning. Å vet att du är en inspiration för så många.
  Kram

  Reply
 2. Anna Maria

  Så skönt det låter, ska ta mig sån tid ikväll när jag lämnat in litteraturuppsatsen jag slutspurtar med idag.
  Och tack för det fina Källan-avsnittet, det var verkligt inspirerande!

  Reply
 3. Mikael

  Den känslan, är en av de bästa. Lugnet efter en prestation, efter att flyttat ett staket i livet. Blir så inspirerad av att läsa om dina första steg i “föreläsaryrket”. Kul att det gått så bra! Tänker mig att du har den där känslan som när du fick målarjobbet.
  Det här kanske resulterar i en bok så småningom. I så fall lovar jag att komma och lyssna på dig när du pratar på bokmässan 😉

  Reply
 4. Amanda

  Hej! Wow är precis likadan, tid för reflektion är så viktigt. Otroligt bra kämpat denna vecka måste jag säga. Har alltid haft svårt att tala inför stora grupper. Blev till och med nervös när jag läste att du skulle göra detta. Haha. Stolt ska du vara. Ha ett fint avslut på denna vecka.

  Hälsningar

  Amanda

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.