Tisdag

Nu sitter jag här i kökssoffan, med en kopp te och njuter av sensommarnatten. Den här tiden på dygnet är så skön, när allt som måste göras är gjort, och man bara får ta det lugnt och mysa =)

Idag har jag varit och målat igen. Försökte ta några bilder medan jag balanserade på stegen. De blev inte så jättebra bilder men det blev något iallafall 😉
När jag kom hem var jag helt slut i kroppen, så det första jag gjorde när jag kom hem var att krypa ner i sängen. Jag sov säkert i 2 timmar, och det var så skönt! Varför är det så skönt att sova på dagen/eftermiddagen?

Jag gick ut med soptunnan till vägen för en stund sen. Varannan vecka kommer sopbilen, och då måste man gå ut med sin soptunna och ställa den vid vägen. Jag gick ut ganska sent, precis innan det blev mörkt, och det var så otroligt tyst. När jag gick där med min soptunna kändes det som det hördes över hela Grundtjärn, det ekade över skogar och berg 😛 Det är lite kul att alla små vardagliga saker blir som ett stort projekt här, medan  det i stan går så snabbt att man inte ens tänker på det. Som att t.ex. diska, duscha, hämta posten, gå ut med sopor osv. Här tar allting lite längre tid, men jag tror att det är det som gör att jag tycker det är så mysigt att bo såhär. Man får kämpa lite för det man gör, och här ger man sig tid till allt. Det är inte stressigt på samma sätt som i stan. Det är skönt.

Alright, här kommer lite bilder från dagen! 🙂

Det är är mina grannars hund, Bonny! Varje morgon när jag går upp står hon där och väntar på mig med ett mjukisdjur i munnen! Så härligt att få börja dagen med att gosa med en jätteglad hund!

På gården och målar!

Lägg märke till den nyfikna kossan i bakgrunden, och alla falu rödfärgprickar i mitt ansikte 😉

=)

Svårt att ta bra bilder 🙂

När jag kom hem igen stod såklart Bonny där och väntade på mig! Den hunden är helt underbar, jag älskar Bonny! =)

Röd och fin. Dusch tack? 🙂

Påväg ut för att gå med soptunnan till vägen =)

Ute och går med soptunnan 😀

3 Kommentarer på “Tisdag

  1. DK

    Haha vilken härlig hund! Så gött att hon har två olika mjukisdjur vid de olika tillfällena, som ett litet barn som ska visa upp vad det har för leksaker 🙂 HAHA! Har jag någon granne så väckte jag nog den nu 🙂

    Reply
  2. Arild

    hehe Bonny ær jo en Golden Retriever, nær jag bodde hemma så hadde vi två sånna, Embla och Hedda, mor och dåtter 😀

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.