Tisdagen

Det har varit en bra dag idag. Jag kommer gå och lägga mig nu med en sådan där härlig “må bra känsla”. Det bästa på hela dagen idag var när jag var i Näsåker med min mamma och min bror och hälsade på morfar på äldreboendet. Sedan gick vi allihopa och fikade på Ingelas Café. Morfar blev jätteglad och han tyckte det var så roligt att komma ut lite. Och jag blev överlycklig över att se han så glad. Sedan gick vi till en loppis och jag köpte två gamla stolar för 100 kr. Som jag målat vita nu i natt. Kunde inte hålla mig 🙂

Bilder från Näsåker. Tagna med Instagram. Heter Jonnaallikin på Instagram om ni vill följa mig där! 🙂

En bild från när jag målade de gamla stolarna vita nu ikväll. När jag ändå hade färgburken framme hittade jag fler saker att måla, så det tog ett tag. Ska även byta tyg på dynorna till stolarna sedan. Till något vackert tyg. Får se vad jag hittar. Tanken är att jag ska ha dem ute i "verandan" sen. Det kommer bli jättefint!!

11 Kommentarer på “Tisdagen

 1. Eva

  Vilken underbar dotterdotter Du är som tar så väl hand om Din morfar. Härligt att kunna ha en sån nära kontakt, dessutom viktigare än man tror.
  Underbara nya smycken, jag är så lycklig över mitt armband Wild Rose, bär det i stort sett dagligen. Nu är det nog dags för något nytt inför den stundande sommaren.

  Ha en fortsatt trevlig vecka och helg/Kram Eva

  Reply
 2. Daniel

  ”må bra känsla” är ett plus.

  Loppis!!! älskar loppisar 😉

  När du ändå skall måla allt vitt så fråga brorsan om han har en trimmad påsksmällare hehe,kan bli ganska snyggt 😉

  Reply
 3. Annie

  Åh, loppisfynd är så roligt! 😀 Längtar efter resultatet.

  (Läste förresten först stolar som “skor” av någon anledning och fick läsa om att tre gånger! Så kan det gå när man är trött)

  Reply
  • Gammelmor utanför Paris

   Javisst, men helst till svenska priser ! Här finns ingen motsvarighet utan det blir minst x10ggr mer. Här har det gâtt inflation i allting. Man fâr se upp jâmt. Vâgen i affären i konstrad, giltligt datum är förbi, takläggaren använder stuprännor av tunn metall som rostar sönder efter 5 âr, och fakturerar bättre kvalitet. Nu kollar jag systematiskt det mesta, bara för att profilera den som säljer…..tänk att tiderna blivit sâ dâliga att människorna mâste luras för att klara sig ! Hemskt ! Maffiamentalitet.

   Reply
 4. Sabina

  Jag blir så rörd över att ni hälsar på morfar och tar med honom ut! 🙂 Jag har gjort en praktik på ett äldreboende en gång och det är så många som får besök allt för sällan. Jag tyckte det var hemskt. Liksom när man hör bekanta som säger att de inte hinner hälsa på sina äldre släktingar. Människor är viktigast i livet. Allt det andra kommer sen… Vi gör alla våra prioriteringar, men många borde stanna upp och tänka efter vad de egentligen vill i livet! Heja! Ha en skön weekend i Stockholm! Jag älskar den staden, är född där men bor i Finland nu. (Och så kommer sen den sköna känslan att komma hem till lugnet igen!)

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.