Under stjärnorna

Jag har varit ute i över en timma och tittat på den vackra stjärnhimlen som syns denna fina fredagkväll. Det har varit få stjärnklara nätter under vintern, så jag glömmer nästan bort hur fantastiskt det är emellanåt. Blev alldeles häpen när jag gick ut förut och såg upp mot himlen. Det är så mäktigt och vackert att jag bara vill gråta.

Stjärnhimlen i kväll

Stjärnhimlen i kväll

22 Kommentarer på “Under stjärnorna

 1. Anki

  Jättevackert, ser ut som diamanter. Bara Du Jonna kan få fram sådana bilder. Kram och Du Jonna stanna inte uppe för länge nu i natt. Sov gott sedan! Krama om Nanook från mig.
  Anki

  Reply
 2. Bohemianmaggie

  Åh vad fint. Jag känner samma mäktiga nästan överväldigande känsla när jag ser på stjärnhimlen. Snälla berätta vilka inställningar på kameran (och redigeringsprogram) du har för att få en så där vacker bild!

  Reply
 3. Andreas

  Wow.
  Jag känner tystheteten som bara ramlar mot en på sätt och vis – jättemäktigt. 😉 (Y)

  Reply
 4. Bruno

  Jag önskar att man kunde släcka alla gatljuset en stund på natten en sån här kväll så alla fick njuta av den underbara stjärnhimmelen

  Reply
 5. solweig

  Kom just in efter en kvällspromenad med hunden och stjärnhimlen var även här fantastisk. Dessutom luktar grusvägen vår.

  En grusväg luktar på ett distinkt annorlunda sätt när det är början på vår. Helt ogörligt att beskriva för någon som inte upplevt det. Lika självklart för dom som vet.

  Den doften väcker förväntningen – om att nu är Ljuset tillbaka och vi har sex månader av sommar framför oss!

  Nalle Puh fick frågan en gång om när Honingen smakar som bäst. Svaret var: Just innan!

  (fritt från minnet)

  Reply
 6. Stu

  Yeah nice to see the starry sky away from light pollution 🙂
  Maybe an Iridium flare you caught there also?..

  Reply
 7. TE.

  Är det ett stjärnfall nere till höger? Jag var ute på en prommis under kvällen, jag såg mer på de skimrande ljuspunkterna än på vägen. Fin bild och fashinerande, tänkte en tanke på om nån bild sulle tas. Det gjorde den 🙂

  Reply
 8. PJ

  Ja, stjärnhimlen är verkligen magnifik! En upplevelse alla borde få med jämna mellanrum. Utan störande, artificiellt ljus i närheten blir man som ett med universum.

  Reply
 9. Magnus

  Ännu en magnifik bild på den mäktiga stjärnhimlen fångad av din kamera. Man får perspektiv på livet när man tittar upp mot stjärnorna. Insikten om hur små vi människor egentligen är blir ofrånkomlig. 🙂

  Reply
 10. gammelmor utanför Paris i Frankrike

  Underbart foto ! Tänkte precis som Magnus att man verkligen fâr perspektiv pâ verkligheten när man tittar pâ stjärnhimlen ! Och tiden….

  Reply
 11. När Annie fotograferar

  Så vackert!! Du tar så fina bilder på din vardag. Fick plötsligt lite dåligt samvete för hur jag tycker att min omgivning är så tråkig. Bor strax utanför Göteborg i ett smutsigt villaområde och jobbar på stans andra sida. Tycker att det är det tristaste som finns, bebyggelsen, smutsen, brist på blommor… i sommar ska jag flytta och jag längtar så mycket. Men då slog det mig nu när jag såg dina bilder att… om jag bara letar fel här och tycker min värld är tråkig här, så kommer jag ju tycka så med min nya också, när jag vant mig lite. Så nu sk jag gå till jobbet med öppna ögon och försöka se Göteborg som turisterna ser det. Som spännande och fint. 🙂 <3 tack för att du finns, du är så himla inspirerande!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.